Tadic, Orkun Kökçü’yle yaşadığı diyaloğu anlattı

Spor haberleri Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dusan Tadic, daha ilk maçında taraftarları büyüledi. Yıldız futbolcu ilk özel röportajını Haber Global'e verdi. Sercan Hamzaoğlu sordu, Tadic yanıtladı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dusan Tadic, Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun sorularını yanıtladı:

Milli futbolcu Orkun Kökçü’yle yaşadığın bir diyalog vardı. Tam da Ramazan Ayı’na denk gelmesi, yaptığın hareketin oruçla alakalı olduğu yorumlarına sebep oldu. Bu durumu anlatır mısın? Nasıl bir diyalog geçti, Oruçla ilgili bir durum var mı?

Dusan Tadic: Bunlarla ilgili yüzlerce kez açıklama yaptım aslında. Konu inanılmaz büyüdü. Ben Ajax’ın kaptanıydım. Birçok kişi de bize karşı sempati taşımaz ligde. İnsanlar da bu noktada olmayan şeyleri gerçekmiş gibi yaratıyor. Bu soruyu sormanız iyi oldu. Ajax-Feyenoord maçları büyük maçlardır, derbi maçlarıdır. Bu maçlarda sık sık tartışma, kavga olur. Tıpkı Fenerbahçe’nin Galatasaray ve Beşiktaş maçları gibi.

Orkun’la ikili mücadele oldu. Orkun omuz omuza mücadelede yere düştü. Sonra kalkıp yanıma geldi, karşı karşıya geldik. Normal bir tartışma yaşadık ve ona “Çimin tadı nasıldı” diye sordum. Konu tamamen buydu. Sonrasında da “Daha çok fitness yapmalısın” dedim. Zaten kendisi de maçtan sonra bunun önemli bir konu olmadığını söyledi. Ben her dine saygı duyarım. Maalesef insanlar olmayan şeyleri yaratıyorlar. Bu arada Orkun harika bir oyuncu, ona en iyisini diliyorum. Bir sonraki maçta belki de o beni yere düşürür omuz omuza mücadele de ama biraz zor.

 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Dusan Tadic fenerbahçe Orkun Kökçü Diyalog