Fenerbahçe’ye transferi nasıl oldu, eski Beşiktaşlı Tosic’le ne konuştu?

Spor haberleri Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dusan Tadic, daha ilk maçında taraftarları büyüledi. Yıldız futbolcu ilk özel röportajını Haber Global'e verdi. Sercan Hamzaoğlu sordu, Tadic yanıtladı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dusan Tadic, Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun sorularını yanıtladı: 

Milli takımdan arkadaşın eski Beşiktaşlı Tosic, Fenerbahçe’ye gelince “Çok uğraştım ama olmadı” dedi. Ona Fenerbahçe’ye gideceğini nasıl söyledin?

Dusan Tadic: Tosic’le harika bir arkadaşlığımız var. Beşiktaş’ta oynadı kendisi. Tosic, Beşiktaş’a transfer olmam için beni ikna etmeye çalıştı. Ben her zaman arkadaşlarıma dürüst olurum. Fenerbahçe’nin bana sunduğu harika projeden ona da bahsettim. Tüm takımlara da saygı duyuyorum ama Fenerbahçe’nin teklifi beni iyi hissettirdi.

Dzeko’nun etkisi oldu mu buraya gelmende?

Dusan Tadic: Fenerbahçe’ye gelmemde Dzeko’nun etkisi çok büyük oldu. Kendisi harika bir oyuncu aynı zamanda da müthiş bir iş. Onun buraya geldiğin duyunca kendisiyle Fenerbahçe’de çalışma düşüncesi kafamda belirdi. Kulüp de yaptığı transferlerle nasıl bir gelecek inşa etmek istediğinin sinyalini veriyordu. Dzeko ve benim buraya gelmemiz bizden sonra yapılan transferlerde de etkili olmuştur.

 

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe transfer Beşiktaş Dusan Tadic