Suudi Arabistan'da Cristiano Ronaldo'nun Georgina Rodriguez ile aynı evde yaşamasına izin çıktı

Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan
Suudi Arabistan'da Cristiano Ronaldo'nun Georgina Rodriguez ile aynı evde yaşamasına izin çıktı

Suudi Arabistan yasaları, evli olmayan çiftlerin aynı evde yaşamasını yasaklıyor. Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo ve kız arkadaşı Georgina Rodriguez bu yasaktan etkilenmeyecek.

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan ve ailesiyle birlikte ülkeye yerleşecek olan Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun, Arabistan'daki yeni hayatına ilişkin önemli bir gelişme yaşandı.

Suudi Arabistan yönetiminin, evli olmayan çiftlerin aynı evde yaşamasına izin vermemesi sebebiyle Cristiano Ronaldo ile kız arkadaşı Georgina Rodriguez'in durumu merak konusu olmuştu.

Sporx'te yer alan habere göre, Al-Nassr kulübünün yetkililerinin Kral Selman bin Abdülaziz'den aldığı özel izinle sorun çözüldü. Kral Abdülaziz'in ayrıcalık tanımasının ardından Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez çifti, çocuklarıyla birlikte başkent Riyad'daki evlerinde beraber yaşayabilecek.

Kural hakkında İspanyol basınına konuşan Arap bir avukat, "Krallığın kuralları halen evli olmayan çiftlerin bir arada yaşamasına izin vermiyor ancak artık bu tarz kuralları sadece ortada bir sorun veya suç varsa uyguluyorlar. Eğer böyle bir durum yoksa görmezden gelip insanlara zulmetmemeye başladılar." ifadelerini kullandı.

Al Nassr'dan yıllık 200 milyon euro civarında bir ücret kazanacak olan Cristiano Ronaldo, futbol tarihinin en pahalı kontratına imza atmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Suudi Arabistan Al-Nassr Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez