Süper Lig'i 32 puanla tamamlayan Fenerbahçe'de yeni teknik direktör bu hafta belli olacak

Spor haberleri Fenerbahçe Beşiktaş Ali Koç
Süper Lig'i 32 puanla tamamlayan Fenerbahçe'de yeni teknik direktör bu hafta belli olacak

Süper Lig'de inişli çıkışlı bir performans çizen Fenerbahçe ligin ilk yarısını 32 puanla tamamladı. Sarı lacivertli kulüpte Pereira sonrası gözler yeni gelecek teknik direktörde. Masada iki yerli bir yabancı isim bulunuyor. Fenerbahçe'nin merakla beklenen yeni teknik direktörü bu hafta belli olacak

Süper Lig'de ilk yarıyı 32 puanla 4. Sırada tamamlayan Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün kim olacağı merak ediliyor. Vitor Pereira sonrası 3 güçlü aday masada yer alıyor. Fenerbahçe'den yeni teknik direktör bu hafta belli olacak.

Süper Lig'de ilk yarıda inişli çıkışlı bir performans çizen Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisinin ardından Portekizli Teknik Direktör Vitor Pereira yollar ayrılmıştı.

Pereira sonrası Fenerbahçe'nin başına kimin geleceği merak ediliyor. Neredeyse her sezon bir hoca değişen takıma taraftarlardan da tepkiler gelmeye devam ediyor.

 

YÖNETİM BİLİC'E ODAKLANDI

Sezon başında da temas kurulan, Vitor Pereira'nın ayrılığı sonrası da tekrar iletişime geçilen Hırvat teknik adam Bilic'e teklif götüren sarı-lacivertliler, gelecek habere odaklandı.

 

Süper Lig'i 32 puanla tamamlayan Fenerbahçe'de yeni teknik direktör bu hafta belli olacak - Resim : 2

 

İKİ YERLİ HOCA DA MASADA YER ALIYOR

Bu hafta her şeyin netleşmesi beklenirken, masada bir dönem F.Bahçe'yi çalıştıran İsmail Kartal ve Başakşehir ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Okan Buruk'un ismi de var. F.Bahçe yönetimi, camiayı bilen bir hoca olan İsmail Kartal'ı B planı olarak belirledi.

Kaynak: Diğer

fenerbahçe Ali Koç Beşiktaş spor haberleri