Süper Lig kulüpleri yeni MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'yu değerlendirdi

Süper Lig
Süper Lig kulüpleri yeni MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'yu değerlendirdi

TFF'nin MHK Başkanlığı'na Ferhat Gündoğdu'nun getirildiğini duyurması sonrasında, Haber Global Spor ekibi, Süper Lig'de mücadele eden kulüplerden karar hakkındaki görüşlerini aldı.

HABER GLOBAL / BERK SAYAR

Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığı'na Ferhat Gündoğdu'nun getirildiğini duyurdu.

Haber Global Spor Muhabiri Berk Sayar, Süper Lig'de mücadele eden 7 kulübün başkanı ve yetkililerine ulaşarak, Ferhat Gündoğdu atanmasını, ve öncesinde MHK için bir isim önerip önermediklerini sordu.

İşte kulüplerden yapılan açıklamalar:

KONYASPOR BAŞKANI FATİH ÖZGÖKÇEN: "Konyaspor, MHK konusunda kimseyi önermedi. Konyaspor'a da kimse fikir sormadı. Adil yönetim istiyoruz ve gözlemleyeceğiz. Türk hakemlerine güveniyoruz."

RİZESPOR BASIN SÖZCÜSÜ SELİM SELİMOĞLU: "MHK başkanlığı için bizim herhangi bir isim önerimiz olmadı. Ferhat Gündoğdu'nun atamasını Kulüpler Birliği'nde başkanlarımız değerlendirir ve açıklama yaparlar."

GAZİANTEP FK BAŞKANI CEVDET AKINAL: "Hayırlısı olsun, bizim MHK'ye herhangi bir önerimiz olmamıştı."

SİVASSPOR BAŞKANI MECNUN OTYAKMAZ: "Hayırlı olsun, inşallah iyi olur."

ANTALYASPOR BAŞKANI AZİZ ÇETİN: "Biz yapısal olarak değişiklik istiyorduk. MHK için isim önermiştik. Kimin atandığının önemi yok, MHK yapısı değişmeliydi."

GİRESUNSPOR ASBAŞKANI ABDÜSSELAM ÇAĞIRICI: "MHK'ye isim önerimiz olmamıştı, hayırlı olsun. Bu iş kişilerle düzelmez, kurumsal olarak düzeltilebilir."

YENİ MALATYASPOR SÖZCÜSÜ HAKKI ÇELİKEL: "Hayırlı olsun, eminiz ki hakemlik sistemine adil bir yönetim getirirler. TFF'nin seçtiği kişiye güveniyoruz, umarız bundan önceki süreçten de ders çıkarılır."

Kaynak: Haber Global TV

Ferhat Gündoğdu MHK Merkez Hakem Kurulu Süper Lig