Süper Lig kulüpleri 10 Kasım nedeniyle tweet zinciri başlattı

Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Gaziantep FK
Süper Lig kulüpleri 10 Kasım nedeniyle tweet zinciri başlattı

Galatasaray Spor Kulübü 10 Kasım nedeniyle Twitter hesabından Göztepe Spor Kulübünü etiketleyerek, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümsüz sözlerinden oluşan tweet zincirinde sıra Göztepe'de" paylaşımı yaptı.

Süper Lig ekipleri 10 Kasım nedeniyle tweet ziniciri başlattı.

Galatasaray Spor Kulübü SonsuzaDek hashtag'iyle yaptığı paylaşımda Atatürk'ün şu cümlelerine yer verdi;  "Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir." 

Göztepe'ye de çağrıda bulunan Galatasaray kulübü, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümsüz sözlerinden oluşan tweet zincirinde sıra  Göztepe'de. Haydi Göztepe" paylaşımında bulundu.

Galatasaray'ın bu paylaşımının altına yorumda bulunan Göztepe Spor Kulübü de Atatürk'ün başka bir sözüne yer vererek tweet zincirine destek oldu ve Gaziantep'e çağrıda bulundu.

İşte o paylaşım: "Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır."  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümsüz sözlerinden oluşan tweet zincirinde sıra Gaziantep'te. Haydi Gaziantep. 

Gaziantep Spor Kulübü de Tweet zincirine destek olarak Fenerbahçe'yi etiketledi ve şu paylaşımda bulundu: "Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez." Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümsüz sözlerinden oluşan tweet zincirinde sıra Fenerbahçe’de. Haydi Fenerbahçe!

 

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Gaziantep fenerbahçe Göztepe