Süper Kupa finali oynanacak mı?

İSTANBUL/HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Galatasaray Suudi Arabistan Turkcell Süper Kupa
Süper Kupa finali oynanacak mı?

Suudi Arabistan'daki Fenerbahçe ile Galatasaray Süper Kupa maçıyla ilgili kriz sürüyor. İki takım da henüz otelden ayrılmadı.

Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray ile Fenerbahçe bu akşam karşı karşıya gelmesi bekleniyor.

KRİTİK TOPLANTI SONA ERDİ

Gün içinde maçta Atatürk resmi, İstiklal marşının yer almayacağı iddialarının ardından TFF yetkilileri ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bir araya geldi. Toplantı sonunda karşılaşmanın planlandığı gibi oynanacağı öğrenilmişti ancak son gelişmelerle birlikte belirsizlik sürüyor.

TFF'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan konuyla ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Süper Kupa Maçı Türk Bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleriyle, Şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve sanatçı Norm Ender’in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır. Bu konuda yapılan dezenformasyona itibar etmeyiniz" denilmişti.

 BAKAN BAK, BAŞKANLAR İLE GÖRÜŞME HALİNDE

TRT Spor'un haberine göre; Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç görüşme halinde.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE İÇİN FLAŞ İDDİA

Fenerbahçe ve Galatasaray kafilesi konakladıkları otelden henüz çıkış yapmadı. TRT Spor'un haberine göre ise; Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in 'Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmamıza izin verilmezse maça çıkmayacağız' dediği iddia edildi.

FLAŞ GELİŞME

TRT Spor'un haberine göre; Galatasaraylı futbolculara maçın oynanmayacağı tebliğ edildi.

İRFAN CAN KAHVECİ'DEN 'ATATÜRK' PAYLAŞIMI

Fenerbahçe'nin yıldız isimlerinden İrfan Can Kahveci, dev maçın başlamasına dakikalar kala üstünde Atatürk portresinin bulunduğu bir tişörtün yer aldığı fotoğrafı kişisel sosyal medya hesabından paylaştı.

Süper Kupa finali oynanacak mı? - Resim : 1