Sumudica’nın basın toplantısı sırasında gazeteciler salonu terk etti

SİVAS/AA
Sivasspor Gaziantep FK Süper Lig

Süper Lig'in 21. haftasında Sivasspor ile Gaziantep FK 2-2 berabere kalırken, basın mensupları Rumen teknik direktör Marius Sumudica'ya maç sonunda yaşananlardan dolayı tepki gösterdikten sonra toplantıyı terk etti.

Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Sivasspor ile 2- 2 berabere kalan Gaziantep FK'nin teknik direktörü Marius Sumudica, galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu söyledi.

Sumudica, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Bugün sahada bir tane takım vardı. O da benim takımım Gaziantep'ti. Sivas'tan daha iyiydik. Bugün aslında biz iki puanı kaybeden takımız. Daha iyi oynadık, istatistiklere baktığınız zaman bunu göreceksiniz. Topla daha çok oynayan, oyunu kontrol eden takım sahada bizdik. Bu bizim ruhumuz, takımın ruhu bu, takımın mantalitesi bu, böyle devam edecek ve bu takım ligde kalacak." ifadelerini kullandı.

GAZETECİLERDEN SUMUDICA'YA TEPKİ

Bu arada Sumudica'nın, basın toplantısına geldiği esnada bazı basın mensupları maç sonrası yaptığı hareketlerden dolayı Rumen teknik adama tepki göstererek toplantıyı terk etti.

Bir basın mensubu ise Sumudica'ya karşılaşma sırasında ve sonrasında yaptıklarının doğru olmadığını belirterek tepki gösterdi.