Sumudica'dan transfer iddiası: "Beşiktaş çıldırıyor, Hoffenheim teklifte bulundu"

HABER MERKEZİ
Beşiktaş Transfer Gaziantep FK
Sumudica'dan transfer iddiası: "Beşiktaş çıldırıyor, Hoffenheim teklifte bulundu"
FOTOĞRAF: AA

Gaziantep FK'nın eski teknik direktörü Marius Sumudica, Rumen basınına yaptığı açıklamada Denis Draguş ile Beşiktaş ve Hoffenheim'ın ilgilendiğini ileri sürdü.

Bu sezon Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nde görev alan ve istenilen sonuçların alınamamasının ardından yollar ayrılan Rumen teknik direktör Marius Sumudica eski öğrencisi Denis Draguş'un geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Romanya basınından GSP'ye konuşan 53 yaşındaki çalıştırıcı, hakkında transfer iddiaları yer alan Gaziantep'in Rumen yıldızı Denis Draguş'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Sumudica, Kırmızı-siyahlı kulübün sezon başında Belçika Ligi ekibi Standard Liege'den kadrosuna kattığı Draguş için önemli teklifler geldiğini belirtti.

Marius Sumudica, Denis Draguş için 'çalıştırdığım en iyi isimlerden birisi' yorumunu yaparken 24 yaşındaki oyuncuyla Beşiktaş'ın ilgilendiği ileri sürdü.

Sumudica yaptığı açıklamada, "Beşiktaş Draguş için çıldırıyor, Hoffenheim ise Standard Liege'e direkt teklifte bulundu" ifadelerini kullandı.

Bu sezon Gaziantep FK formasıyla 28 karşılaşmada sahaya çıkan Draguş, 12 gol - 1 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üstüne çekti.