Mauro Icardi'ye Premier Lig'den iki talip birden

Mauro Icardi transfer haberleri Galatasaray Manchester United Tottenham
Mauro Icardi'ye Premier Lig'den iki talip birden

Türkiye'de yeniden kendini bulan Arjantinli golcü Mauro Icardi tekrar tekrar Türkiye'de mutlu olduğunu söylese de transfer iddiaları bitmiyor. Özellikle yabancı basın Icardi için her gün yeni bir iddia ortaya atıyor.

Arjantinli forvet Mauro Icardi, Avrupa futbolundaki kariyerinde yeniden yükselişte. Paris Saint-Germain'de en iyi formunu bulmakta zorlandığı bir sezonun ardından Icardi, Galatasaray'da yeni bir yuva buldu ve formuna kavuştu. Hücum oyuncusu, kendisini Avrupa'nın en önde gelen liglerinin vitrinine geri döndüren Türk takımının yıldızı haline geldi.

Gol atma yeteneği ve ceza sahası içindeki içgüdüsüyle tanınan Icardi, Galatasaray'a önemli bir katkı sağladı. Bitiricilik yeteneği ve Avrupa futbolunun elit takımlarındaki deneyimi, onu hücum cephesinde takımın lideri yaptı.

Fichajes'e göre onun Galatasaray'daki yeniden doğuşu Premier Lig'in iki devinin dikkatini çekti: Manchester United ve Tottenham.

Her iki kulüp de bu sezon hücum hattında sorunlar yaşadı ve bu da onları Şampiyonlar Ligi mücadelesinde olumsuz etkiliyor.

Yedinci sırada yer alan Manchester United ve beşinci sırada yer alan Tottenham, Mauro Icardi'yi hücum sorunlarına çözüm olarak görüyor. Oyuncunun gol atma yeteneği ve üst düzey müsabakalardaki deneyimi işleri değiştirebilir.

Icardi'nin bu takımlardan herhangi birine gelmesi onun yeniden vitrinde boy göstermesi demek. Arjantinli oyuncu kariyerinin zirvesindeyken rekabetçi Premier Lig'de bir mücadeleye girmek ister mi bilmiyoruz. Ancak transfer iddialarının bitmeyeceğini söyleyebiliriz.