Real Madrid'in transfer cambazı Juni Calafat, Semih Kılıçsoy'u izlemeye aldı

Haber Merkezi
Semih Kılıçsoy Real Madrid Beşiktaş Transfer son dakika
Real Madrid'in transfer cambazı Juni Calafat, Semih Kılıçsoy'u izlemeye aldı

Son dakika transfer haberine göre Real Madrid'de transferlerden sorumlu isim Juni Calafat, Beşiktaş ve Milli Takım oyuncusu Semih Kılıçsoy'u izlemeye aldı.

Son dakika haberine göre Arda Güler'in transferiyle elde edilen başarının ardından Real Madrid'in spor yönetimi, gözünü bir kez daha Türkiye'ye dikti.

Real Madrid, gelecek vaat eden genç yetenekleri bünyesine katma yönündeki sağlam stratejisini sürdürüyor. Vinicius Jr , Rodrygo ve Arda Güler gibi oyuncuların elde ettiği başarılar ortada. Şimdi Juni Calafat ve ekibi , kendi pozisyonunda dünyanın en iyilerinden biri olma potansiyeline sahip genç bir Türk yeteneğe daha yakından bakıyor .

Beşiktaş'ta henüz 18 yaşında olmasına rağmen olağanüstü bir potansiyel sergileyen Semih Kılıçsoy'dan söz ediyoruz . Yeteneği gözden kaçmadı ve birçok büyük Avrupa takımı onu takibe aldı.  Bu takımların arasında Real Madrid de var.

Şu anda Kılıçsoy'un piyasa değeri 12 milyon euro seviyesinde. Bu, Türkiye'de oynayan 18 yaşındaki bir oyuncu için oldukça yüksek bir rakam. Aynı zamanda düşük bir maliyetle büyük Avrupa kulüpleri için de bir pazar fırsatını temsil ediyor.

Şu anda spor yönetiminin radarına giren bir oyuncu olmasına rağmen Real Madrid onu transfer etmek için herhangi bir hamlede bulunmadı.

Semih Kılıçsoy'la ilgilenen tek takım Real Madrid değil. Genç Türk'ün yeteneğinin farkında olan birçok Premier Lig takımı da onun durumunu izliyor. 20 milyon euro'lardan söz ediliyor.

Semih Kılıçsoy'u yakın zamanda Avrupa'nın önemli bir liginde görmek mümkün olabilir. Endrick'in gelişi şimdiden onlara büyük potansiyele sahip genç bir forvet kazandırdığı için Real Madrid bu yaz Semih'le sözleşme imzalamayacak. Ancak beklendiği gibi gelişmeye devam ederse Türk hücum oyuncusu çok uzak olmayan bir gelecekte Real Madrid için de dikkate alınması gereken bir seçenek olacak.