"Messi Arjantin'i bıraksaydı Cristiano Ronaldo da Portekiz'i bırakırdı"

Haber Merkezi
EURO 2024 Cristiano Ronaldo Copa America 2024 Lionel Messi Jude Bellingham
"Messi Arjantin'i bıraksaydı Cristiano Ronaldo da Portekiz'i bırakırdı"
Reuters

Eski Alman futbolcu Dietmer Hamann, Cristiano Ronaldo'nun Messi'ye takıntılı olduğunu öne sürerek "Messi, Arjantin milli takımını bıraksaydı, Ronaldo da Portekiz'i bırakırdı" dedi.

EURO 2024 ve Copa America sona ererken Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi kıtasal turnuvalarında son kez izledik. Yaşları alıp gitmesine rağmen milli takımlarda oynamaya devam eden iki yıldızla ilgili konuşan eski Alman futbolcu Dietmar Hamann çarpıcı açıklamalar yaptı.

2022'de Almanya ile Dünya Kupası ikincisi olan Hamann, "Bu onların zihniyetiyle ilgili değil, önce milli takımlarını düşünmeleri gerekiyor. Tek bir şey söyleyeyim. Onlar son 20 yılın en iyi oyuncularıydı. Ancak Messi eğer Arjantin'e faydası olamayacağını düşünseydi milli takımda oynamaya devam etmezdi. Messi Arjantin'i bıraksaydı, Ronaldo Portekiz'de oynamak için ısrar etmezdi" iddiasında bulundu.

BELLINGHAM'I DA ELEŞTİRDİ

Hamann ayrıca Real Madrid'in İngiliz futbolcusu Jude Bellingham'ı da eleştirerek "Yanlış yolda gidiyor. Milli takımdaki en iyi oyuncu olduğunu düşünüyor. Dikkatli olmalı, her zaman senden daha iyisi vardır" dedi.