Son dakika! Uğurcan Çakır'dan veda sinyali: Gitmek istiyorum

Spor haberleri Trabzonspor son dakika
Son dakika! Uğurcan Çakır'dan veda sinyali: Gitmek istiyorum

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çakır bu sezon takımdan ayrılarak Avrupa'da oynamak istediğini söyledi

Uğurcan Çakır'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Şampiyon olmayı hayal ediyordum. Çocukluğumdan bu yana Trabzonsporluyum. Burada kaptan olmak ve şampiyonluk olmak nasip olmak. Onur verici bir şey. Burada oynadıktan sonra hayal değil, hedef olmuştu şampiyonluk. Hedefimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Tüm camianın çok emeği var. Mutlu sona ulaştık, mutlu ve gururluyuz. Dediğim gibi hayaldi şampiyonluk, burada oynamaya başladıktan sonra hedef oldu.

ABDULLAH AVCI TRABZONSPOR'DA KALMALI

Trabzonspor futbolcusu olarak değil, Trabzonspor taraftarı olarak söylüyorum; Abdullah Hoca 10 yıl burada görev yapsa çok mutlu olurum

"AVRUPA'YA GİTMEK İSTİYORUM"

Mantıklı bir teklif gelirse bu sezon Avrupa'ya gitmek istiyorum. Trabzonspor'da artık 3 kupam var. Gidersem bana kızmazlar artık. Mantıklı bir teklif olursa gitmek istiyorum. Daha önce de teklif oldu ama ben hep ortada kaldım. Kulüp ne derse onu yapmak istedim. Çok fedakarlık yaptım, onlar da biliyorum. Tekliflerin hangi takımdan geldiği de önemli. Gitmek için gitmek istemiyorum. Hedeflerim doğrultusunda çok iyi bir basamak olacak kulüp tercihim. Lig tercihi değil. Gideceğim takımdan daha büyük takımlara gitmek istiyorum, böyle bir tercih yapmak istiyorum.

Süper Lig'de Serdar Dursun ve Beşiktaş'ın golcüsü Batshuayi'yi beğeniyorum. Bir kaleci olarak tüm özelliklerimin iyi olması istedim. Hep onun için çalıştım. Patlayıcı kuvvetime, sıçrama yeteneğime çok güveniyorum. Bu özel bir yetenek. Bunun için de çok çalışıyorum.

Eşim kusura bakmasın ama şampiyonluk maçımızda çok heyecanlanmıştım. Eşimde evlendiğimiz gün bu kadar heyecanlanmamıştım.

 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

son dakika spor haberleri spor haberleri Uğurcan Çakır Trabzonspor transfer haberleri son dakika transfer haberleri