Okan Kocuk, lider Trabzonspor'a geçit vermedi!

Trabzonspor Giresunspor
Okan Kocuk, lider Trabzonspor'a geçit vermedi!

Süper Lig'in 22. haftasında lider Trabzonspor, sahasında karşılaştığı Giresunspor ile 1-1 berabere kalırken konuk ekibin kalecisi Okan Kocuk, uzatma dakikalarında 2 penaltı kurarak maça damga vurdu.

Lider Trabzonspor, Süper Lig'in 22. haftasında Giresunspor'u konuk etti.

İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan mücadelenin 68. dakikasında Giresunspor, Umut Nayir'in attığı golle 1-0 öne geçti.

Bordo-mavililer, Cornelius'un 78. dakikada kaydettiği golle skorda eşitliği sağladı.

90+3. dakikada VAR'dan gelen uyarıyla penaltı kazanan Trabzonspor'da penaltıyı kullanan Bakasetas, Okan Kocuk'u geçemedi. Ancak VAR incelemesi sonrasında ihlal tespit edildiği gerekçesiyle penaltının tekrarlanmasına hükmedildi. 90+8. dakikada bir kez daha topun başına geçen Bakasetas'ın vuruşunda Giresunspor kalecisi Okan Kocuk yaptığı kurtarışla bir kez daha gole izin vermedi ve hakem bu atışın ardından maçı bitirdi.

Bu sonucun ardından lider Trabzonspor 51 puana, Giresunspor ise 26 puana yükseldi.

Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Giresunspor ise Alanyaspor'u konuk edecek.

OKAN KOCUK'UN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Sezon başında Galatasaray'dan kiralanan 26 yaşındaki kaleci, Karadeniz ekibiyle şimdiye dek 18 maça çıktı ve kalesinde 18 gol gördü.

Daha önce Galatasaraylı Diagne, Göztepeli Tjanic ve Altaylı Paixao'nun penaltılarını kurtaran Okan Kocuk bu akşam Bakasetas'a da geçit vermeyerek bu sezonki kurtarılan penaltı istatistiğini 4'e yükseltti. 

Okan Kocuk - Giresunspor

Kaynak: Haber Global TV

Giresunspor Okan Kocuk Trabzonspor