Mert Müldür resmen Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe
Mert Müldür resmen Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe, Sassuolo forması giyen milli sağ bek Mert Müldür'ü renklerine bağladığını duyurdu.

Sarı-lacivertlilerin resmi İnternet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, milli futbolcu Mert Müldür’ün transferi konusunda Sassuolo kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. 24 yaşındaki sağ bek kendisini 4 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Mert Müldür’e ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

"BÖYLE BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

İmzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulunan Mert Müldür, “Öncelikle böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah herkes için hayırlısı olur ve taraftarlarımıza güzel maçlar izlettiririz. Çok gururlandım ve onurlandım. Taraftarlarımızla kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.” şeklinde konuştu.

MERT MÜLDÜR'ÜN KARİYERİ

Dört sezon önce Rapid Wien'den yaklaşık 5 milyon Euro bonservis karşılığında Sassuolo'ya transfer olan Mert Müldür, İtalyan ekibinde 4 sezonda 90 maça çıktı ve 2 gol - 5 asist üretti.

24 yaşındaki savunma oyuncusu, A Milli Takım formasını da bugüne dek 18 kez sırtına geçirdi ve 1 gol - 3 asistlik performans sergiledi.

Asıl mevkisi sağ bek olan Mert Müldür, savunma hattının her bölgesinde görev yapabiliyor.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Mert Müldür Sassuolo Fenerbahçe transfer haberleri