Miha Zajc, Fenerbahçe'de kaldı!

Fenerbahçe
Miha Zajc, Fenerbahçe'de kaldı!

Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren Slovenyalı orta saha oyuncusu Miha Zajc ile 3 yıllık yeni kontrat imzalandığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2018-2019 sezonundan bu yana formamızı giyen Sloven milli futbolcu Miha Zajc’ın sözleşmesini 3 yıl uzattı. Başarılı orta saha oyuncusu, 2025-2026 sezonunun sonuna kadar Futbol A Takımımızın formasını giyecek. Miha Zajc’a, hedeflerimiz doğrultusunda çubuklu formamız ile nice başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

"SONUNDA GERİ DÖNDÜM VE ÇOK MUTLUYUM"

İmzaların atılmasının ardından kulüp resmi İnternet sitesine açıklamalarda bulunan Miha Zajc, “Sonunda geri döndüm ve çok mutluyum. Bir an önce takıma katılıp çalışmalara başlamak istiyorum. Umarım çok güzel bir sezon geçiririz. Taraftarların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Onlara tekrar iyi performansımı göstermek istiyorum. Her zaman arkamızda olduklarını biliyoruz. Tüm sezon bizi aynı şekilde desteklemeye devam etmelerini çok istiyoruz.” dedi.

MIHA ZAJC'IN FENERBAHÇE KARİYERİ

2018/2019 sezonunun devre arasında Empoli'den 3.5 milyon Euro karşılığında transfer edilen 29 yaşındaki Slovenyalı orta saha oyuncusu, sarı-lacivertli formayla bugüne dek 102 resmi maça çıkarken takımına 18 gol - 7 asistlik katkı sağladı.

Miha Zajc Fenerbahçe

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Miha Zajc Fenerbahçe transfer haberleri Miha Zajc Fenerbahçe'den ayrılacak mı?