Marc Bartra resmen Trabzonspor'da! İşte maliyeti

Trabzonspor
Marc Bartra resmen Trabzonspor'da! İşte maliyeti

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, La Liga ekiplerinden Real Betis'te forma giyen İspanyol stoper Marc Bartra'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

Trabzonspor, Marc Bartra'yı 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiğini, İspanyol savunmacıyla da 1.5 milyon Euro yıllık ücretten 3 senelik sözleşme imzalandığını duyurdu.

Bordo-mavili kulüpten KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Marc Bartra Aregall'ın Kulübümüze transferi konusunda, Real Betis Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Real Betis Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak, 1.250.000.-EUR, 2 yıla yayılmış 2 taksit halinde ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Marc Bartra Aregall ile 3 (Üç) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; her bir sezon için garanti ücret olarak 1.500.000.-EUR ödenecektir. Ayrıca her bir sezon için şarta bağlı bonus olarak, toplamda en fazla 700.000.-EUR prim ödemesi yapılacaktır.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır."

MARC BARTRA'NIN KARİYERİ

Futbola Barcelona altyapısında başlayan Marc Bartra, 2016/2017 sezonu devre arasında 8 milyon Euro karşılığında Borussia Dortmund'a, 2017/18 sezonu devre arasında ise 10 milyon Euro karşılığında Real Betis'e transfer oldu.

Kulüp düzeyinde bugüne dek 300 resmi maça çıkan Bartra, 18 gol atıp 13 de asist üretti.

İspanya A Milli Takımı'yla da 14 maça çıkan 31 yaşındaki tecrübeli savunmacı, stoper bölgesinin yanı sıra sağ bekte de görev yapabiliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Trabzonspor Marc Bartra Real Betis Trabzonspor transfer haberleri