Son dakika! Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu'dan Nihat Özdemir açıklaması

Spor haberleri Trabzonspor
Son dakika! Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu'dan Nihat Özdemir açıklaması

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in istifası ve adının başkanlık için geçmesi konusunda açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, yayın ihalesine yönelik soruyu da yanıtladı.

Kulüpler Birliği ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in istifası, yayın ihalesi süreci ve adının TFF Başkanlığı için geçmesine yönelik açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Tüm başkanlardan rica etmiştim, toplantıya birlikte gidelim diye. İyi de olmuş. Böyle bir şey beklemiyordum. Normal bir atmosfer yoktu, hissettim. Sanırım gazeteciler Nihat Özdemir'in istifasını bizden önce duydu. Nihat Özdemir teşekkür etti, 'Hakkınızı helal edin, benim hakkım varsa ben helal ediyorum' dedi. Herhangi bir gerekçe sunmadı ama gerçekten çok yoruldu, onu söyleyebilirim.

TFF Başkanı olacağımla ilgili iddiaları nereden çıkıyor, kim ortaya atıyor? Demek ki bu insanlar futbolu değil, bizi de yönetiyor. Burada bir başkan varken bizlerin isminin çıkması spor etiğiyle bağdaşmaz.

Futbol dünyası içerisinde Allah'ın bahşedeceği en güzel yerdeyim. Trabzonspor'un başkanlığını yapıyorum. Farklı bir mevki peşinde değilim.

Naklen yayın ile geldiğimiz süreci tartıştık. Nasıl bir yol izleyeceğimiz konusunda kendi aramızda bir karara vardık. Düşüncelerimizi aktardık.

Yayın ihalesinin genel kurula kadar tamamlanması lazım. Bir an önce karar verilmek zorunda. Görüşlerimizi federasyona ilettik."

Kaynak: Haber Global TV

TFF Nihat Özdemir maç yayın ihalesi Türkiye Futbol Federasyonu Ahmet Ağaoğlu