Galatasaray'dan şaşırtan hamle... Son dakika Galatasaray transfer haberleri 21 Ağustos

Galatasaray'dan şaşırtan hamle... Son dakika Galatasaray transfer haberleri 21 Ağustos

Son dakika Galatasaray transfer haberlerine göre Sarı-kırmızılı kulüpte başkanlık seçimleri beklenirken bir yandan transfer çalışmaları sürüyor. Takımdan ayrılması beklenen Luyindama ile sözleşme uzatıldı. İşte 21 Ağustos Cumartesi son dakika Galatasaray transfer haberleri...

Galatasaray'dan son dakika transfer haberlerine göre Sarı-kırmızılı takımdan yeni hamleler var. İşte Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri ve GS'nin 2021 transfer listesi. 21 Ağustos. 

* Galatasaray, Marcao ile yaşanan sorunun ardından bir ara satılması gündemde olan Luyindama ile 3 yıllık sözleşme yeniledi, oyuncunun maaşına zam yaptı. 

* Galatasaray ve Beşiktaş'ın istediği Gedson Fernandes için Benfica kulübü oyuncunun takımda kalacağını açıkladı.

* Galatasaray Morutan için FCSB kulübüne 3 milyon euro'luk son bir teklif yapmayı planlıyor.

* Galatasaray, orta saha transferi adına Gedson Fernandes konusunda istediğini alamayınca gözünü Romanya'ya çevirdi. Galatasaray, FCSB’nin 23 yaşındaki oyuncusu Darius Olaru’yu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

* İtalyan basını Arjantin'deki kulübünden ayrılan Şilili futbolcu Pablo Galdames'in Galatasaray'a transfer olabileceğini iddia etti. 

* Satın alma opsiyonuyla kiralandığı Galatasaray'da geleceği merak edilen ve son dönem performansıyla gözden düşen Mostafa Mohamed için yeniden Fransız ekipleri devreye girerken Lille ve Marsilya'nın Mısırlı golcü ile ilgilendikleri ifade ediliyor.

GALATASARAY'A GELENLER

Alpaslan Öztürk

Aytaç Kara

Barış Alper Yılmaz

Alexandru Cicaldau

Sacha Boey

Patrick van Aanholt

Berkan Kutlu

Victor Nelsson

GALATASARAY'DAN AYRILANLAR

Şener Özbayraklı

Younes Belhanda

Okan Kocuk

Emin Bayram

Jimmy Durmaz

Martin Linnes

Emre Taşdemir

Kaynak: Haber Global TV

Son dakika Galatasaray transfer haberleri gs transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig transfer haberleri Galatasaray haberleri gs haberleri transfer futbol galatasaray transfer listesi 2021 gs transfer haberleri Fatih Terim