Fenerbahçe'de Mesut Özil ile yollar ayrıldı

Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Mesut Özil ile yollar ayrıldı

Fenerbahçe, yıldız oyuncusu Mesut Özil ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Mesut Özil, sarı-lacivertli formayla 37 maçta 9 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

NTV Spor'un haberine göre; Fenerbahçe'de uzun süredir kadro dışı bırakılan Mesut Özil defteri tamamen kapandı. Sarı-lacivertli kulüp, yıldız futbolcu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Teknik direktörlük görevine Jorge Jesus'un gelmesiyle de bu karar değişmedi. Mesut Özil sık sık kariyerini Fenerbahçe'de noktalamak istediğini vurgulasa da bu isteği gerçekleşmedi.

Mesut Özil buna rağmen İstanbul'da kalabilir. 33 yaşındaki futbolcu, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir ile temas halinde.

JESUS DA KAPIYI KAPATTI

Mesut Özil, 25 Ocak 2021'de Arsenal'den bedelsiz olarak transfer edilmişti. 33 yaşındaki yıldız oyuncu ilk sezonunda fiziksel problemleri sebebiyle çok fazla forma giyme şansı bulamamıştı. Daha sonra takımın başına getirilen Vitor Pereira ile sezona iyi bir başlangıç yapan fakat sonra Portekizli teknik direktörle yıldızları barışmayan Mesut Özil takımda düzenli olarak forma şansı bulamadı.

Pereira'nın ardından göreve getirilen İsmail Kartal'la da sorunlar yaşayan yıldız futbolcu 24 Mart'ta Kartal ile soyunma odasında yaşadığı tartışma sonrası Ozan Tufan'la kadro dışı bırakılmıştı.

Mesut, daha sonra takıma dönmek istediğini ve futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istediğini ısrarla dile getirmişti. Yeni teknik direktör Jorge Jesus da imza töreninde "Mesut hakkında kulübün kararına uyacağım" diyerek Özil'e kapıyı kapattı.

Mesut Özil, sarı-lacivertli formayla 37 maçta 9 gol - 3 asist'lik performans sergiledi.

fenerbahçe Mesut Özil