Mesut Özil'den 'futbolu bırakacak' iddialarına yanıt: "Ben Fenerbahçe'ye tatil yapmaya gelmedim!"

Fenerbahçe
Mesut Özil'den 'futbolu bırakacak' iddialarına yanıt: "Ben Fenerbahçe'ye tatil yapmaya gelmedim!"

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan yıldız futbolcu Mesut Özil, futbolu bırakacağı yönündeki iddialara, "Ben Fenerbahçe'ye ve vatanım Türkiye'ye tatil yapmaya gelmedim. Fenerbahçe'de yaşamayı arzu ettiğim bir çok hedefim var. Bunları gerçekleştirmeden futbolu bırakmayacağım" sözleriyle yanıt verdi.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil, bu sezonda kadroda yer almayacak. Sarı-Lacivertli ekibin yeni teknik direktörü Jorge Jesus basın toplantısında Mesuz Özil kararının devam edeceğini açıklamıştı. Yıldız oyuncu sezon öncesi takımla antrenmanlara katılmazken, ailevi işleri için Almanya'ya gitti.

Futbolu bırakmayı düşündüğü iddia edilen 33 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Kamuoyunda şahsımla ilgili yapılmaya çalışılan itibarsızlaştırmaları engellemek ve camiamızı doğru bilgilendirmek adına bu açıklamayı yapmak istedim.

Öncelikle bireysel olarak özel bir program eşliğinde hazırlıklarımı yapıyor, her an çocukluk aşkıma kavuşmak ve katkı vermek adına sabırla zamanımın gelmesini bekliyorum.

Ben Fenerbahçe’ye ve vatanım Türkiye’ye tatil yapmaya gelmedim. Şanlı formamızı terlettiğim her anda katkı vermekten başka bir amaç ilke edinmedim. Çocukluk aşkım Fenerbahçe’de yaşamayı arzu ettiğim bir çok hedefim var. Bunları gerçekleştirmeden futbolu bırakmayacağım.

Hem ben, hem de kulübüm futbolun doğasında olan bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci en iyi şekilde atlatarak sevdam Fenerbahçe’ye hizmet etmek en büyük arzumdur.

Taraftarlarımızdan ricam, medyada çıkan yalan haberlere itibar etmemeleridir."

Fenerbahçe ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Mesut Özil, sarı-lacivertli formayla 36 maça çıktı ve 8 gol - 3 asist üretti.

Yıldız futbolcu yaptığı açıklamanın ardından birkaç gün önce hem Twitter'da hem de Instagram'da takip etmeyi bıraktığı Fenerbahçe hesaplarını yeniden takip etmeye başladı.

Kaynak: Haber Global TV

Mesut Özil fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrılacak mı?