Fenerbahçe'de bir yabancı daha gitti

Fenerbahçe transfer haberleri Transfer Almanya Bundesliga
Fenerbahçe'de bir yabancı daha gitti

Son dakika haberine göre Fenerbahçe, Kosova asıllı Alman golcüsü Mergim Berisha'yı Bundesliga ekiplerinden Augsburg'a kiraladı.

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bilgilendirme Futbol A Takımımızın oyuncularından Mergim Berisha, kiralık olarak Bundesliga ekiplerinden Ausburg’a transfer olmuştur. Futbolcumuza yeni takımı ile başarılar dileriz. Fenerbahçe Spor Kulübü."

BILD gazetesi şef muhabiri Tobi Altschäff, dün yaptığı haberde Almanya Bundesliga ekiplerinden FC Augsburg'un Mergim Berisha'yı satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralamak için Fenerbahçe ve oyuncu cephesiyle anlaşmaya vardığını duyurmuştu.

Habere göre Alman temsilcisi Fenerbahçe'ye kiralama ücreti olarak 300 bin Euro (oyuncu performansı ve kulübün bu sezon göstereceği başarıya göre 500 bin Euro'ya kadar çıkabilir) ödeyecek. Augsburg sezon sonunda oyuncunun bonservisini almak isterse, 4 milyon Euro karşılığında alabilecek.

Fenerbahçe, Berisha'yı geçtiğimiz sezon başında Salzburg'dan 5 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

Kosova asıllı Alman futbolcu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 32 resmi maçta 8 gol atıp 3 de asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Mergim Berisha son dakika transfer haberleri transfer haberleri Fenerbahçe haberleri son dakika fenerbahçe transfer haberleri Son dakika haberi