Fenerbahçe, Yunan sol bek ile anlaşma sağladı!

Fenerbahçe
Fenerbahçe, Yunan sol bek ile anlaşma sağladı!

Fenerbahçe, Cagliari'nin Yunan sol beki Charalampos Lykogiannis ile 2.5 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Fenerbahçe uzun süredir arayışta olduğu sol bek transferine nokta koyuyor.

Ghislain Konan için kulübü Reims ile anlaşan ancak menajerinin talep ettiği imza parası sebebiyle transferi sonuçlandıramayan sarı-lacivertliler rotasını bu kez İtalya'ya çevirdi.

Sport Italia muhabiri Alfredo Pedulla'nın haberine göre, Fenerbahçe, Cagliari forması giyen Yunan sol bek oyuncusu Charalampos Lykogiannis'le 2.5 yıllık anlaşmaya vardı.

Kulübüyle sözleşmesi Haziran ayında bitecek olan Lykogiannis'i sezon sonunu beklemeden kadrosuna katmak isteyen sarı-lacivertliler, Cagliari'yle bonservis pazarlıklarına başladı. Transferin 1.5 - 2 milyon Euro aralığında bir bedel karşılığında 8 Şubat öncesinde tamamlanması bekleniyor.

Devre arası transfer döneminde henüz transfer yapmayan sarı-lacivertliler'de Ozan Tufan, Watford'la olan kiralık sözleşmesini feshederek takıma dönmüştü.

Futbola Olympiakos alt yapısında başlayan sonrasında APO Levadiakos, Ergotelis ve Sturm Graz formaları giyen Lykogiannis; 2017/18 sezonunun devre arasında 800 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Cagliari'ye transfer oldu. İtalyan ekibinde 5. sezonunu geçiren Lykogiannis, 101 maçta forma giydi ve 4 gol - 7 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Charalampos Lykogiannis Cagliari Fenerbahçe transfer haberleri