Fenerbahçe Koleji, eğitime 1 yıl ara verecek

son dakika Fenerbahçe
Fenerbahçe Koleji, eğitime 1 yıl ara verecek

Son dakika haberine göre Fenerbahçe Koleji, okul binasına son yapılan denetlemede 'sağlam değil' raporu verilmesi nedeniyle eğitime 1 yıl süreyle ara verecek.

Sercan Hamzaoğlu - Haber Global - Son dakika haberine göre Türkiye'de son yaşanan depremden sonra okulların fiziki durumunu incelenmesi sonucu Fenerbahçe Koleji'nin bulunduğu binaya "sağlam değil" raporu verildi.

Şubat ayında yaşanan depremlerden sonra Milli Eğitim Bakanlığı'nın talimatıyla İstanbul'daki bütün okullara depreme uygunluk testi yapıldı.

Fenerbahçe Koleji'nin binasıyla ilgili raporun olumsuz çıkması üzerine, sarı-lacivertli kulüp acil olarak durum değerlendirmesi yaptı. Yeni eğitim-öğretim dönemine bina sağlamlaştırmasının yetişmeyeceğinin anlaşılması ve bina tahsisi için görüşülen yerlerden de istenilen sonuç alınamaması üzerine kolejin 1 yıl kapalı kalmasına karar verildi.

Öğrencileri mağdur etmek istemeyen Fenerbahçe Kulübü, alternatif okullarla görüşmeleri gerçekleştirdi. Belirlenen okullarda aynı ücretle öğrenciler eğitimine devam edebilecek.

Kaynak: Haber Global TV

son dakika fenerbahçe futbol son dakika transfer haberleri Fenerbahçe haberleri