Galatasaray ve Fenerbahçe istemişti, dünyaca ünlü yıldız Suudi Arabistan'a gitti

Transfer Chelsea
Galatasaray ve Fenerbahçe istemişti, dünyaca ünlü yıldız Suudi Arabistan'a gitti

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da transfer etmek için girişimlerde bulunduğu Chelsea'nin yıldız ismi Hakim Ziyech de Suudi Arabistan yolunu tuttu. Faslı yıldız, Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşı olacak.

Futbol dünyasında Suudi Arabistan rüzgarları esmeye devam ediyor. Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a transfer olmasıyla başlayan transfer furyası uzun bir süre daha devam edeceğe benziyor.

Sky Sports'un haberine göre; Anderson Talisca, Cristiano Ronaldo, Luiz Gustavo gibi yıldız isimlerin de formasını giydiği Suudi Arabistan Ligi ekibi Al Nassr, dünyaca ünlü bir ismi daha kadrosuna katıyor.

Al Nassr'ın Chelsea'nin yıldız ismi Hakim Ziyech'le 3 yıllık anlaşma sağladığı bildirildi. Arap Yarımadası temsilcisinin Londra ekibiyle de anlaştığı ve transferin yakın zamanda resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Faslı yıldız Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da gündemine gelmiş ve transfer görüşmeleri yapılmıştı.

N'Golo Kante, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo gibi isimler Arabistan yolunu tutarken, pek çok ünlü ismin daha transferinin yakın zamanda gerçekleşmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Hakim Ziyech transfer haberleri Suudi Arabistan Suudi Arabistan Transfer