Cristiano Ronaldo'yu yıkan haber!

Manchester United futbol
Cristiano Ronaldo'yu yıkan haber!

Manchester United'ın Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, yeni doğan ikizlerinden birinin vefat ettiğini duyurdu.

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çifti, yeni doğan ikiz bebeklerinden erkek olanının hayatını kaybettiğini açıkladı.

Portekizli yıldız futbolcu, acı haberi sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

"En derin üzüntülerimizle oğlumuzun vefat ettiğini duyurmak zorundayız. Bu, bir ebeveynin hissedebileceği en büyük acı. Sadece kızımızın doğumu, bize bu anı biraz daha umut ve mutlulukla yaşama gücü veriyor. Tüm doktorlara ve hemşirelere, bakım ve destekleri için teşekkür etmek istiyoruz.

Hepimiz bu kayıptan dolayı yıkılmış durumdayız ve geçirdiğimiz bu çok zor zamanda sizlerden mahremiyetimize saygı göstermenizi rica ediyoruz.

Oğlum, sen bizim meleğimizsin ve seni her zaman seveceğiz."

CRISTIANO RONALDO’NUN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

2010 senesinde ilk kez baba olan Ronaldo'nun, 3'ü kız, 2'si erkek olmak üzere 5 çocuğu var.

Ronaldo’nun 5 çocuğunun 3’ü taşıyıcı anneden dünyaya gelmiştir. İlk çocuğu Cristiano Ronaldo JR.’ı kucağına alan Ronaldo, oğlunu Madrid’te annesi ve ailesi ile birlikte büyüttü.

2017 yılında model sevgilisi Georgina Rodriguez’den Alana Martina adını koyduğu bir kızı olan Ronaldo’nun, aynı senede taşıyıcı anneden ikiz çocukları daha doğdu. Eva ve Mateo adlı ikiz bebeklerin annelerinin kimliği ise hiçbir zaman öğrenilemedi.

Ronaldo, Ekim 2021'de yaptığı açıklamada ailenin ikinci kez 'ikiz bebek' beklediğini duyurmuştu. Bu ikizlerden erkek olanı bugün hayatını kaybetti, kız olanı ise sağlıklı bir şekilde yaşıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Manchester United' Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo'nun kaç çocuğu var?