Burak Yılmaz, Beşiktaş'a dönecek mi? Canlı yayında açıkladı

Beşiktaş
Burak Yılmaz, Beşiktaş'a dönecek mi? Canlı yayında açıkladı

Son olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille forması giyen ve sözleşmesi sona erdiği için serbest statüde bulunan tecrübeli golcü Burak Yılmaz, eski takımı Beşiktaş'a döneceği iddialarını net bir dille yalanladı.

Lille ile sözleşmesi sona eren Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a döneceği iddia edilmişti.

37 yaşındaki tecrübeli golcü, TV100'de yayınlanan Az Önce Konuştum programında yaptığı açıklamada, "Net bir şekilde söylüyorum, Beşiktaş'a kesinlikle transfer olmayacağım. Beşiktaş da beni istemiyor zaten, bu tercihlerine saygı duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı da iki hafta önce Haber Global'e yaptığı açıklamada tecrübeli golcünün transferinin söz konusu olmadığını söylemişti.

HULL CITY İTİRAFI

Türkiye'den hiçbir takımla görüşmediğinin altını çizen Burak Yılmaz, "Avrupa'da kalmak istiyorum. Acun abiyle bir görüşmem oldu. Orası çok sert bir lig, çok sık bir takvim var. İnşallah çok başarılı olur ama Hull City'i fizik olarak kaldırabileceğimi düşünmüyorum." itirafında bulundu.

Burak Yılmaz iki farklı dönemde Beşiktaş forması giymiş, 96 maçta 32 gol - 10 asist üretmişti.

2020/21 sezonunun başında Beşiktaş'tan bedelsiz olarak Lille'e transfer olan Burak Yılmaz, 72 resmi maçta 25 gol attı ve 10 asist yaptı. 37 yaşındaki deneyimli golcü, Fransız ekibinde geçirdiği iki sezona bir Fransa Ligue 1 şampiyonluğu bir de Fransa Süper Kupa şampiyonluğu sığdırdı.

Kaynak: Haber Global TV

Lille Burak Yılmaz fransa ligue 1 Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri Süper Lig