Burak Elmas, Galatasaray'ın yeni teknik direktörünü açıkladı!

Galatasaray
Burak Elmas, Galatasaray'ın yeni teknik direktörünü açıkladı!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim'den boşalan teknik direktörlük görevine İspanyol teknik adam Domenec Torrent'in getirileceğini duyurdu.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, İspanyol teknik adam Domenec Torrent'in sarı-kırmızılı takımın yeni teknik direktörü olduğunu açıkladı.

Torrent ile önce Fatih Terim'in yardımcılığı için görüştüklerini aktaran Elmas, yaşanan yol ayrılığından sonra İspanyol çalıştırıcıyı teknik direktörlüğe getirme kararı aldıklarını bildirdi. Elmas, görev tanımı değişikliğiyle ilgili, "Demek ki görüşmemden çok memnun kalmışım." dedi.

Domenec Torrent'in futbol stratejisine en uygun isim olduğunu belirten Elmas, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fatih hoca ile ilk görüşmemiz sırasında, kendisi futbolda daha üst seviye görev alacağı zaman onun yerini alabilecek kişilerin burada olmasına yönelik konuşmamız oldu. Herhangi bir yardımcı antrenör adayı için görüşmedim. Uzun vadede teknik direktörlük yapabilecek isimlerle görüştüm. Son 2 günde birçok kişiyle görüştüm. Tüm görüşmelerim sonucunda bizim futbol stratejimize en uygun kişinin Torrent olduğuna karar verdim. Kariyerinin ve futbol bilgisinin Galatasaray'a fayda getireceğine düşünüyorum. Galatasaray için hayırlı olmasını diliyorum."

Görüşmeleri sırasında İspanyol teknik adamı daha iyi tanıma fırsatı bulduğunu anlatan Elmas, "Böyle bir kararı alırken anlık ve kendi arzuma göre davranmadım. Detaylı bir şekilde araştırdım. Galatasaray için en uygun kişi olduğunu düşündüm. Son derece kuvvetli bir kişilik. Geçmişi çok başarılı. Önce birlikte çalıştığı kişilerle de görüştüm. Şu anda en uygun seçeneği tercih ettiğimizi düşünüyorum ama bu tür kararların sonuçlarını saha sonuçlarıyla değerlendirebilirsiniz. Son derece yetkin, bu görevi hak eden ve ciddi tecrübesi olan bir hocadır." şeklinde konuştu.

 

Kaynak: AA

burak elmas Galatasaray Domenec Torrent