Ünlü menajer Raiola'dan öldüğüne ilişkin haberlere tepki

Spor haberleri
Ünlü menajer Raiola'dan öldüğüne ilişkin haberlere tepki

Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören ünlü menajer Mino Raiola'nın yaşamını yitirdiği haberi geçildi. Ancak Raiola, Twitter hesabından haberleri yalanladı ve tepki gösterdi.

Son dakika haberi... Futbol dünyasının önde gelen menajerlerinden Mino Raiola'nun hayatını kaybettiği haberi gündeme bomba gibi düştü. Ancak Raiola'nın ailesinden bu haber doğrulanmazken yakın çevresinden ise durumun kötü ancak tedavisinin sürdüğü haberi geldi. 

SON AÇIKLAMA RAİOLA'DAN GELDİ: DİRİLTME YETENEĞİNE DE SAHİPLER

Mino Raiola'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Merak edenler için sağlık durumum: 4 ayda ikinci kez beni öldürdüler ve görünen o ki yeniden diriltme yeteneğine de sahipler" denildi. 

Mina Raiola'nın sağ kolu olarak bilinen Jose Fortes Rodriguez, Raiola'nın durumunun kötü olduğunu ancak halen hayatta olduğunu söyledi. 

İtalyan basınında yer alan bir habere göre; Erling Haaland, Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli ve Gianluigi Donnarumma başta olmak üzere birçok yıldızın temsilciliğini yapan Raiola'nın yaşamını yitirdiği duyurulmuştu. 

54 yaşında hayatını kaybeden Mino Raiola bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyor. Raiola bir kaynağa göre Covid'le bağlantısı olmayan akciğer hastalığından dolayı hastaneye kaldırılmıştı. 

Raiola'nın 50 milyon dolar'ın üzerinde servetinin olduğu tahmin ediliyordu.

12 Ocak'ta Mino Raiola'nın kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yapılmış ve açıklamada “Mino Raiola, anestezi gerektiren rutin bir tıbbi kontrolden geçiyor. Her şey planlıydı ve operasyon acil bir operasyon değildi” ifadelerine yer verilmişti.

 

Kaynak: Haber Global TV

Mino Raiola Mino Raiola kimdir