Sergen Yalçın kırmızı kart gördü

Beşiktaş
Sergen Yalçın kırmızı kart gördü

Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Sivasspor'la karşılaşan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, hakeme yoğun itirazları sonrasında kırmızı kart gördü.

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, evinde Sivasspor'u konuk etti.

Karşılaşmanın 43. dakikasında Can Bozdoğan, rakip ceza yayı üzerinde Jorge Felix ile yaşadığı bir pozisyon sonrasında yerde kaldı. Siyah-beyazlılar faul bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.

Karara yoğun tepki gösteren Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, itirazları ve oyun alanındaki topa vurması sebebiyle hakem Yaşar Kemal Uğurlu tarafından kırmızı kartla tribüne gönderildi.

Sergen Yalçın kırmızı kart gördü - Resim : 1

"KESİN 3-5 MAÇ İÇİNDE BENİ ATARLAR" DEMİŞTİ, 5. MAÇTA ATILDI

8 Eylül'de Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programına konuk olan Sergen Yalçın, "Kesin, 3-5 maç içinde beni atarlar. Yüzde 100." ifadelerini kullanmıştı.

Yalçın, siyah-beyazlı takımın o tarihten sonra oynadığı 5. Süper Lig maçında, bugün Sivasspor karşısında kırmızı kartla tribünlere gönderildi.

MURAT ŞAHİN: "TOPA VURDUĞU İÇİN ATILDI"

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Sergen hocanın atılması tamamen sahaya girip topa vurmasıyla ilgili. Sözlü veya fiili bir şey yok. Sahaya girerek topa vurduğu için atıldı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Sergen Yalçın Beşiktaş Beşiktaş Sivasspor maçı