Sergen Yalçın'dan Jaap Uilenberg' tepki

Sergen Yalçın'dan Jaap Uilenberg' tepki

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Beşiktaş'ın teknik direktörü hakemlere büyük baskı oluşturuyor" diyen Jaap Uilenberg'e tepki gösterdi.

Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın "Az Önce Konuştum" programına konuk olan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Jaap Uilenberg hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Almanya'da bir teknik direktörü için hakemler üzerinde çok büyük bir baskı yapıyor diyor mudur? diğer teknik direktörler baskı yaratamıyor muymuş? Onlar da yaratsın o zaman. Buna kim ne fısıldamış merak ediyorum. İsim vermiyor. Beşiktaş camiasını karşısına alıyor. Beni alıyor. Bu açıklamayı yaparak Beşiktaş camiasını karşına alıyorsun. Bir daha buraya geldiğinde bu camiaya sana haddini bildirir. Futbol Federasyonu'ndan birisi bağlanırsa çok iyi olur. Sen hakem eğitmenisin. Beni kimse bir kenara atamaz. Ben kimseye hakaret etmiyorum. Sen bu hakkı kendinde nasıl buluyorsun? Sen hangi vasıfla basına çıkıp böyle bir açıklama yapıyorsun? Serdar Tatlı çıkıp da böyle bir açıklama yapar mı? Senin vasfın ne? Kimsin sen? Senin benimle ne alıp veremediğin var. Hedef mi oldum ben şimdi? Bu arkadaşa ben haddini bildirin. Futbol Federasyonu'ndan bunu rica ediyorum. Burası herkesin elini kolunu sallayarak istediği gibi konuşabileceği bir ülke değil. Kimse beni arayıp hibir şey konuşmadı. Benden özür dilemedi. Bu adam seni temsil ediyor. Futbol Federasyonu'ndan birisi varsa bunu anlatsın. Bu adam nasıl böyle bir röportaj yapabilir. Yarın maçtan hakem beni atarsa bunun hesabını kim verecek? Bir daha hakem beni atarsa bunu açıklamak zorunda kalacak. Çünkü ben bunu soracağım. Herkes soracak ve bununn açıklamasını yapmak zorunda kalacaklar. "

Kaynak: Haber Global TV

Sergen Yalçın Jaap Uilenberg Beşiktaş