Altay Bayındır, Manchester United yolunda!

Fenerbahçe
Altay Bayındır, Manchester United yolunda!

Dominik Livakovic'i kadrosuna katmaya hazırlanan Fenerbahçe, Altay Bayındır'ı İngiliz devi Manchester United'a gönderiyor.

The Athletic'in haberine göre; Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır, Manchester United için Yunanistan'da sağlık kontrolünden geçiyor.

Altay'ın geçen sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle detaylı bir kontrol gerçekleştiren Manchester United, bir pürüze rastlanmaması durumunda 25 yaşındaki file bekçisiyle sözleşme imzalayacak.

İtalyan muhabir Fabrizio Romano, Altay Bayındır'ın Manchester United'a transfer olması durumunda Fenerbahçe'nin 7 milyon Euro bonservis kazanacağını duyurdu.

Fenerbahçe'nin 9+1 milyon Euro bonservisle kadrosuna katmaya hazırlandığı Hırvat kaleci Dominik Livakovic'in yarın İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

HABER GLOBAL 3 GÜN ÖNCE DUYURMUŞTU

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu Manchester United'ın Altay Bayındır'ı tekrar istediğini 3 gün önce duyurmuştu.

Hamzaoğlu, "Manchester United, Altay'ı sağlık kontrolünden geçirmek ve son görüşmeleri yapmak için Manchester'a davet etti. Altay Bayındır da bugünkü idmana transfer görüşmelerinde bulunmak için kulüpten izin alarak katılmadı" dedi.

ALTAY BAYINDIR'IN FENERBAHÇE PERFORMANSI

2019 yazında Ankaragücü'nden 1.5 milyon Euro karşılığında transfer edilen Altay Bayındır, Fenerbahçe formasını giydiği 145 resmi maçın 44'ünde kalesini gole kapattı, diğer maçlarda ise kalesinde 162 gol gördü.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Altay Bayındır Dominik Livakovic Manchester United' Fenerbahçe transfer haberleri