Fenerbahçe'den yıllık 2 milyon euro kazanacak olan Livakovic yarın İstanbul'da

Fenerbahçe transfer haberleri
Fenerbahçe'den yıllık 2 milyon euro kazanacak olan Livakovic yarın İstanbul'da
Fotoğraf: DepoPhotos

Dinamo Zagreb kalecisi Dominik Livakovic yarın sağlık kontrolünden geçip sözleşmeyi imzalamak üzere İstanbul'a gelecek. Öte yandan oyuncunun Fenerbahçe ile yapacağı sözleşmenin şartları da netleşti.

Şampiyonlar Ligi'nden elenen Dinamo Zagreb'de teknik direktör Igor Biscan'ın görevden alınmasının arından yerine Sergej Jakirovic getirildi.

Öte yandan takımın kalecisi Dominik Livakovic'in Fenerbahçe'ye geleceği ve perşembe günü UEFA Avrupa Ligi play-off'unda Sparta Prag ile oynanacak maçta yer almayacağı belirtildi.

Jutarnji'de yer alan habere göre Livakovic çarşamba günü sağlık kontrolleri için İstanbul'a gelecek ve ardından sözleşme imzalayacak.

Haberde Fenerbahçe'nin Livakovic için dinamo Zagreb'e 9 milyon euro + 1 milyon euro'luk bonus karşılığı anlaştığı belirtildi. Böylece Dominik'in sözleşmesinin feshi için gerekli olan 10 milyon euro'ya ulaşılmış olacak.

7 yıldır Dinamo Zagreb formasını giyen Livakovic, dünyanın en iyi kalecileri arasında sayılıyor.

Hırvat kalecinin Fenerbahçe'yle kişisel şartlar konusunda anlaştığı ve yıllık 2 milyon euro maaş alacağ da haberde ayrıca belirtildi. Bu Dinamo'da aldığı paranın yaklaşık 3 katına denk geliyor.

Dinamo Zagreb'in aslında Livakovic'i elinde tutmak istediği ancak Fenerbahçe'nin maaş teklifi karşısında çaresiz kaldığı belirtiliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Dominik Livakovic fenerbahçe Dinamo Zagreb transfer haberleri Fenerbahçe haberleri