Slavia Prag - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe rövanş maçı ne zaman?

Fenerbahçe
Slavia Prag - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe rövanş maçı ne zaman?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turunun ilk maçında Slavia Prag'ı konuk ederken Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşma konuk ekibin 2-3'lük üstünlüğü ile sona erdi. Peki, Fenerbahçe rövanş maçı ne zaman? Slavia Prag - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe , yolunu UEFA Konferans Ligi'nde sürdürüyor. İsmail Kartal yönetiminde bulunan Kanarya, Play-Off Turu ilk maçında Slavia Prag'ı konuk ederken 90 dakika, Çekya ekibinin 2-3'lük üstünlüğü ile bitmişti. Sarı Lacivertliler, beklenmedik bir skorla maçtan çıkarken Çekya'da oynanacak maçın öncesinde 'Fenerbahçe rövanş maçı ne zaman? Slavia Prag Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?' gibi soruların yanıtları araştırma konusu oldu.

FENERBAHÇE SLAVİA PRAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

24 Şubat Perşembe günü Eden Arena'da oynanacak zorlu Slavia Prag - Fenerbahçe maçı TSİ 23.00'te başlayacak. Nefes kesecek zorlu karşılaşma Exxen dijital platformundan canlı bir şekilde yayınlanacak.

fener prag maçı

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan ilk maçı konuk takım Prag 2-3 kazanmıştı. Çekya'da oynanacak zorlu rövanş karşılamasında temsilcimizin işi bir hayli zor olacak. Slavia Prag, her türlü galibiyet ve beraberlikte turu geçmeyi başarmış olacak. Fenerbahçe'nin tek farklı galibiyetinde maç uzayacak. Fenerbahçe'nin maç penaltılara gitmeden tur atlaması için 2 farklı kazanması gerekiyor.

Fenerbahçe maçı izle canlı maç izle