Sivasspor’da bir dönem bitti: Servet Çetin dönemi kapandı!

SİVAS /İHA
Sivasspor Spor haberleri
Sivasspor’da bir dönem bitti: Servet Çetin dönemi kapandı!

Sivasspor'da teknik direktör Servet Çetin'le yolların ayrıldığı açıklandı. Kırmızı-beyazlılar resmi internet sitesinden yayınladığı açıklamayla Servet Çetin'e teşekkür etti.

Sivasspor’da teknik direktör Servet Çetin dönemi kapandı. Bugün kulüp tesislerinde Sivasspor yönetiminin teknik direktör Servet Çetin ile yaptığı toplantı sonrası ayrılık kararı çıktı. Çetin, devam etmeme kararını yönetime bildirirken bu kararı da yönetim kabul etti.

Sivasspor, kulübün resmi internet sitesinden 'Teşekkürler Servet Çetin' başlığıyla yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"2023-2024 sezonu başında teknik direktörlük görevine getirilen değerli hocamız Servet Çetin ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. 1 sezon futbolcu, 4 sezon yardımcı antrenör ve son olarak da teknik direktör olarak görev yaptığı Sivasspor’da büyük hizmetlere imza atan Servet Çetin, kişiliği ile herkesin büyük sevgisini ve saygısını kazanarak kulübümüzde önemli izler bırakmıştır.

Sivasspor çatısı altında bugüne dek verdiği hizmetler için Servet Çetin’e teşekkür ediyor; bundan sonra ki kariyerinde başarılar dileriz."

SERVET ÇETİN'İN VEDASI

Servet Çetin de sosyal medyadan bir paylaşım yaparak taraftara veda etti.

Sivasspor’da bir dönem bitti: Servet Çetin dönemi kapandı! - Resim : 1

Sivasspor’da bir dönem bitti: Servet Çetin dönemi kapandı! - Resim : 2

19 maça çıkan 42 yaşındaki teknik adam, Sivasspor’un başında Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere 19 maça çıktı. Söz konusu maçlarda 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Çetin’in Sivasspor serüveni 188 gün sürdü.