Beşiktaş'ın kadrosunda düşünmediği isme 2 talip var!

Beşiktaş Fatih Karagümrük Süper Lig yunanistan Transfer
Beşiktaş'ın kadrosunda düşünmediği isme 2 talip var!
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Beşiktaş'ın sezon başında renklerine bağladığı fakat performans düşüklüğü nedeniyle kadro dışı bıraktığı Kamerunlu orta saha Jean Onana'yı 2 kulübün transfer etmek istediği belirtildi.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, yaz transfer döneminde 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lens'ten Jean Onana'yı renklerine bağlamıştı.

Siyah-beyazlılarda bekleneni veremeyen isim, düşük performans ve sergilediği davranışlardan dolayı takımdaki diğer 4 oyuncuyla birlikte kadro dışı bırakılmıştı.

Beşiktaş'ta beklentilerin altında kalan isim Kamerun Milli Takımındaki yerini de kaybetmiş ve milli takımdan davet alamamıştı.

Kamerun basınından Actu Cameroun'da yer alan habere göre; Jean Onana'yı 2 kulüp kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş'ın kadrosunda düşünmediği 23 yaşındaki oyuncu da takımdan ayrılarak kariyerinde yeniden bir patlama yapmak istiyor.

Haberde, Jean Onana için Yunanistan Ligi ekiplerinden PAOK ile Süper Lig'de mücadele eden Fatih Karagümrük'ün devrede olduğu belirtildi.

Sürekli forma giyebileceği bir takımda oynamak isteyen Kamerunlu orta sahanın Fatih Karagümrük'ten gelen teklife sıcak bakabileceği belirtildi.

Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 10 karşılaşmaya çıkan Jean Onana 1 asist katkısı verdi. Kamerunlu oyuncu 10 karşılaşmada toplamda sadece 188 dakika süre alabildi.