Serdar Dursun: Fenerbahçe, Türkiye'nin Bayern Münih'i

Fenerbahçe
Serdar Dursun: Fenerbahçe, Türkiye'nin Bayern Münih'i

Yeni sezon öncesinde Fenerbahçe'nin Darmstadt 98'den bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı deneyimli santrafor Serdar Dursun, sarı-lacivertli kulübü "Türkiye'nin Bayern Münih'i" olarak tamamladı.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Fenerbahçe'nin Darmstadt 98'den bonservissiz olarak renklerine bağladığı ve 3+1 yıllık sözleşme imzaladığı Bundesliga 2'nin Gol Kralı Serdar Dursun, Alman medyasına verdiği röportajda sarı-lacivertli kulübü "Türkiye'nin Bayern Münih'i" olarak niteledi.

Bild'e konulan Serdar Dursun; İspanya, İngiltere, Almanya, Çin, Katar, Belçika ve Polonya gibi farklı ülkelerden teklifler aldığını ancak Fenerbahçe'nin kendisi için çok özel bir kulüp olduğunu söyledi. Dursun konuşmasının devamında, "Fenerbahçe, Türkiye'nin Bayern Münih'i gibi. Birçok kez statlarına gittim, ortam her seferinde çok güzeldi. Eşim, eşimin ailesi ve benim ailem Fenerbahçe taraftarı. Teklif aldığımda çok heyecanlandım. Hatırladıkça tüylerim hala diken diken oluyor." ifadelerini kullandı.

"Mesut Özil'le oynayacağın için heyecanlı mısın?" sorusuna da yanıt veren Dursun, "Bu tarz özel futbolcularla oynamak her zaman harikadır. Pozisyon olarak tam arkamda oynuyor ve bana birçok pozisyon hazırlayabilir. Bence futbol tarihinin en iyi 10 numalarından biri. Onunla oynamak harika olacak." şeklinde konuştu.

Serdar Dursun, geride bıraktığımız sezonu 33 maçta attığı 27 golle Bundesliga 2'de gol kralı olarak tamamlamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Serdar Dursun fenerbahçe Bayern Münih