Aziz Yıldırım'dan çok sert açıklamalar

Fenerbahçe Ali Koç

Aziz Yıldırım, basın toplantısı öncesi Fenerbahçe başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. Yıldırım ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Yıldırım toplantı öncesindeki açıklamasında, önümüzdeki seçimde Fenerbahçe başkanlığına aday olmadığını "Bir daha aday olmayacağım" sözleriyle açıkladı.

ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

Yıldırım ayrıca, "Fenerbahçe'nin geleceğini tehlikede gördüğüm için toplandık. Ne yapılması gerekiyorsa onu yapmak için burada bir araya geldik. Mahallede yönetim yapsanız bu liste olmaz" dedi. 

Yıldırım'ın toplantıdaki açıklamalarında ise Ali Koç ve yönetimine çok sert sözlerle yüklendi:

"BEYAZ ATLI PRENS KÜME DÜŞÜRÜYORDU BİZİ"

3 yıl boyunca konuşma yapmama kararı verdik. İyi zamanda da kötü zamanda da. Arada bizi tahrik ettiler. Neden konuştunuz, neden konuşmuyorsunuz gibi... Biz tuzaklara düşmedik. Geldik bugüne. Bugünden sonra Fenerbahçe'ye yapılacak zararların karşısında açıkça kamuoyunu bilgilendireceğiz. 3 senedir enkaz edebiyatı var. Biz çok köyü mali tablo aldık diyorlar. Hayır. Birazdan bütün rakamları açıklayacağım. Açıklarken önerilerim de olacak. Bu kulübe 50 tane tapu aldım. Suretleri burada. Hep mal aldım. Sayın Başkan ya hesap bilmiyor ya kitap. Galatasaray'ın Beşiktaş'ın mal varlığı bizden fazla diyor. Beşiktaş'ın neyi var? Galatasaray'ın neyi var? Fenerbahçe'nin neyi var? Bu yeni yönetim geldiğinden beri bugüne kadar bir ağaç diktiler mi? Bir tane bekçi kulübesi yaptılar. Sayın Ali Koç, bu kulübe niye geldiğini farkında değil? Ali Koç, beyaz atlı prens olarak geldi. Pamuk Prenses'i alacak, uçuracak... Beyaz atlı prens küme düşürüyordu bizi. Bundan 3 sene önce son 3-4 maça kala küme düşmekten kurtulduk. Bu sene de 3. olduk. Ali Koç şunu bilmeli, Fenerbahçeliler bundan başarılı bir futbol takımı ve spor kulübü bekliyor. Ben şampiyonluk sözü vermedim diyor. 

Diyor ki, üç senede çok sıkıntılar çektim. Hapis mi yattın? Yok. Pandemide evden çıkmadın bir hafta o herhalde. Ali Koç'un bir sıkıntısı var. Aziz Yıldırım ve arkadaşlarından rahatsız. Biz kaçmadık. Biz aday olduk, seçilemedik. Seçilseydik Fenerbahçe'nin o şartları neyse, bizler de onu yaşayacaktık hep beraber. Biz yine kaçmayız. Ali Koç'un içine Aziz Yıldırım ve arkadaşları kaçmış. Lütfen artık bizi rakip görme. 

"BENİ FAZLA KIZDIRMAYIN"

Bugüne kadar sabrettim bundan sonra sabretmem. Beni fazla kızdırmayın. Her gecenin bir sabahı vardır. Ayıp denen bir şey var. Ben Fenerbahçe'nin kendisiyim. Korkuyorsunuz. Korku dağları sardı, gidiyorsunuz, 'boykot' diyorsunuz, biz Fenerbahçeliyiz boykot yapmayız. Ben sizi mahkemeye vereceğim, bunu bilin. 

52 futbolcu aldık, 6 antrenör verdik. Bonservisleri ne? SPK nerede? Evet Fenerbahçe'yi şikayet ediyorum, Fenerbahçe'nin nereye gittiğini kimse bilmiyor. Gençleştireceğiz diye kandırdı herkesi. İnandı herkes. Geldiğimiz nokta ne, 2.6 trilyon benim zamanımdan borç gösteriyorlar, kendileri zamanında 4.6 trilyon. Yani yüzde 67 borç artmış.

"SENİ AFFETMEM, SENİ BU SEYİRCİYLE GÖNDERECEĞİM"

Biz ibra edilmişken 2019'daki mali kongreye kitapçıkta yazarak, ibra edilmemiş gibi yazdılar. Bize yalancı diyor. Ben hayatımda bilerek hiç yalan söylemedim. Yalan söyleseydim hapis yatmazdım. Sonra ben bir şey yapmadım diyor. Saygılıyım diyor. Seni affetmem. Seni bu seyirciyle göndereceğim.  Ali Koç sen Koçluğunu bil. Bundan sonra sahnedeyim haberin olsun. Arkadaşlarımla. Herkes serbest. Darmstadt'tan Serdar Dursun alıyorsun. Ramos boşta git al. Roma'dan Dzeko'yu al. Fenerbahçe'ye böyle oyuncular al. Fenerbahçe'nin geçmişine neler geldi. Anelka, Daum'un sayesinde kulübede oturdu. Gitti, İngiltere'de neler yaptı? Roberto Carlos şampiyon oldu. Sabah uçakla özel, aldı geldiler. Para yok diyorsan bırak kardeşim. Parası olan gelir. Sende para çok. Seni onun için seçti bu insanlar. Bundan sonra söyleyeceğiniz her söze gelir iki söz söylerim. Yanındakiler kulüpte konuşuyor. Onların hepsini duman ederim, haberleri olsun. Ayıp. 

Sayın Ali Koç, 3 Temmuz'un neresinde ben anlamadım. Bir gün kırmızı çizgimiz, bir gün 2013'ten sonra yönetimin başarısızlığıdır diyor. Benim dava arkadaşlarım bana FETÖ'cü diyorlar diyor. Ona girersek önce Hakan Şükür'ün suçlamalarına cevap vereceksiniz, bize değil. Dava arkadaşlığı için eylem birliği içinde olacaksınız. Biz hapis yattık, yönetim kurulundaki insanlar bizden dolayı hapis yattı. Sen 2012'de seçim var hapisteyim, yönetime girmedin, ayrıldın gittin. Ben gittim hepsinden şikayetçiyim, polisinden, savcısından, hakiminden dedim. Dilekçe verdim. Karar çıktı. Bizden başka herkes sevindi ya. O dava başka türlü bitseydi, bizler uğraşacaktık onlarla. Biz olmasak dava olmaz, milleti kandırmayın. Bize sormadan hareket etmeyin, daha Yargıtay'daki dava devam edecek, sonra sıkıntı yaşarız. 

"BASKETBOLU A.Ş. HALİNE GETİR, BEN DE ALMAYA TALİBİM, BİZDE PARA ÇOK"

Bir marka yarattık, Fenerbahçe basketbolu... Obradovic'le dost ilişkimiz vardı. Obradovic gibi bir hocayı o dönem bulmak hem zor, hem de kaybettikten sonra onun yerini doldurmak zor. Marka olan Fenerbahçe basketbolunun bu hallere düşmesine çok üzülüyorum. Sayın Ali Koç, 'Basketbol takımını A.Ş haline getiriyorum' de. Ben de almaya talibim. Yarın da Obradovic'i getiriyorum. Her sene Final Four oynarız. Bizde para çok. 

"FENERBAHÇE ANADOLU TAKIMI HALİNE GELDİ"

Fenerbahçe'ye antrenör bulamıyoruz, gelmiyorlar' sözü hem Fenerbahçe'ye hem de Türkiye'ye hakarettir. Parayı verirsen insan her yere gelir...Bana ver 10 milyon euro, bak ben sana kimleri getiriyorum. Fenerbahçe kan kaybediyor. Fenerbahçe Anadolu takımı haline geldi.

Ali Koç Barcelona'ya yılda 17 milyon euro veriyor. Tottenham ile arasının iyi olduğunu söylüyor. Seçim sürecinde bu kulüplerden oyuncular getireceğini söylemişti, gelen var mı?

Volkan Ballı... 'Fenerbahçe şike yaptı' diyen bir adam. Bak Ali Koç, bu Volkan Ballı'yı göndermezsen, onu da seninle beraber göndereceğim."

Ersun gelemez dedim getirdiler. Gökhan ve Caner'i getirdiler. Fenerbahçe'nin kötülüğünü ister miyim? Gelmesin bunlar. Bir tek Alex kaldı, onu da bekliyorum yakında.

İRFAN CAN'IN MALİYETİ: SAKIN BENİ YALANLAMAYA KALKMASINLAR...

Mesut Özil'i, İrfan Can Kahveci'yi kaça aldılar? Bilen var mı? Ben söylüyorum. Bugüne kadar TFF'ye 1 lira göstermediler. Galatasaray ve Marsilya İrfan Can için 4 milyon € verdi. Biz kaça aldık? 11 milyon €. Sakın beni yalanlamaya kalkmasınlar. Evrakları yayınlarım.

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber