Sercan Hamzaoğlu: "Kenan Yıldız'ı Juventus'tan önce Fenerbahçe transfer etmek istedi"

Fenerbahçe A Milli Takım Juventus

Sercan Hamzaoğlu, kariyerini İtalyan devi Juventus'ta sürdüren ve Almanya karşısında sergilediği performansla göz dolduran Kenan Yıldız'ı transfer etmek için Fenerbahçe'nin geçtiğimiz transfer döneminde girişimlerde bulunduğunu açıkladı.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Kontra programında konuşan Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin Kenan Yıldız'la daha önce görüştüğünü duyurdu.

Fatih Demirkol'un moderatörlüğünde Haber Global ekranlarında yayınlanan ve Sercan Hamzaoğlu ile Burhan Can Terzi'nin yorumlarıyla futbol gündeminin tartışıldığı Kontra programında Almanya maçına damgasını vuran Kenan Yıldız da konuşuldu.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nda altyapıdan sorumlu olan Özgür Özaktaş, daha önce Kenan Yıldız'la görüştüklerini Sercan Hamzaoğlu'na açıkladı. 10 kulübün oyuncuyu istediğini, aralarında Fenerbahçe'nin de olduğu 3 kulübün teklifiyle oyuncunun ilgilendiği ancak Kenan'ın Juventus'u tercih ettiği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin oyuncuya çok iyi bir teklif yaptığını belirten Sercan Hamzaoğlu, Sarı-lacivertli kulübün oyuncuyu çok istediğini ancak İtalyan devi Juventus'un Kenan Yıldız'ı aldığını vurguladı.

KENAN YILDIZ'IN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bayern Münih'in altyapısından yetişen ve 2022 yazında İtalyan devi Juventus'a transfer olan Kenan Yıldız, bu sezon A takımda da ciddi süreler almaya başladı.

Juventus A Takımı'yla İtalya Serie A'da toplamda 5 karşılaşmada forma şansı bulan genç oyuncu, söz konusu müsabakaların tamamında oyuna sonradan dahil oldu.

A takımın yanı sıra Juventus Rezerv Takımı'nın da formasını giyen 18 yaşındaki oyuncu, İtalya Serie C'de ise 5 karşılaşmada sahaya çıkarken 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haber Global TV