Avrupa'nın devleri Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek'in peşinde koşuyor

A Milli Takım Fenerbahçe

Fenerbahçe'de ve A Milli Takım'da gösterdikleri performansla beğeni toplayan İsmail Yüksek ve Ferdi Kadıoğlu, Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.

HABER GLOBAL - SERCAN HAMZAOĞLU

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek'e devre arasında teklifler gelmesi bekleniyor. Sercan Hamzaoğlu, Ferdi Kadıoğlu'nun Milli Takım'daki müthiş performansının dikkat çektiğini belirterek Milli maçta Bayern Münih, Dortmund ve Inter'in izlendiğini belirtti.

Ferdi'nin çok yakın takipte olduğunun altını çizen Hamzaoğlu, bu sene oyuncunun çok yüksek performans gösterdiğini ve üstüne çok çok koymaya devam ettiğini belirten Hamzaoğlu, özellikle sezon sonunda Ferdi Kadıoğlu için büyük pazarlıkların yapılacağını vurguladı.

İsmail Yüksek'in de milli maçta dikkat çektiğini ve oyuncuyla yabancı kulüplerin takibe aldığını belirten Hamzaoğlu, sezon sonunda onun içinde tekliflerin gelmesinin beklendiğini anlattı.

FERDİ VE İSMAİL'İN PERFORMANSLARI

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla takımın vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Ferdi Kadıoğlu'na yaz transfer döneminde de önemli teklifler gelmiş fakat 24 yaşındaki oyuncu sarı-lacivertli kulüpte kalmayı tercih etmişti.

Ferdi Kadıoğlu bu sezon 18 resmi karşılaşmada sahaya çıkarken 1 gol, 3 asistlik performans ortaya koydu.

A Milli Takım formasını ilk kez Stefan Kuntz yönetiminde 2022 yılında giyen Ferdi Kadıoğlu, Ay-yıldızlı formayla toplamda 14 kez mücadele etti ve Almanya maçında da gol sevinci yaşadı.

Sarı-lacivertlilerin bir diğer milli oyuncusu İsmail Yüksek ise Almanya karşısında 11. kez milli formayı giymeyi başardı.

24 yaşındaki orta saha oyuncusu ise Fenerbahçe formasıyla 18 maçta forma şansı bulmuş ve takımına 1 gol, 2 asistlik katkı sağlamıştı.

Kaynak: Haber Global TV