Şenol Güneş'ten Gedson açıklaması: Sakatlığını sizden öğrendim

Beşiktaş Kayserispor Süper Lig
Şenol Güneş'ten Gedson açıklaması: Sakatlığını sizden öğrendim
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor maçı öncesinde yaptığı açıklamada Gedson Fernandes'in sakatlık haberini basından öğrendiğini söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor'u konuk edecekleri karşılaşma öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in Gedson Fernandes'in sakatlığı hakkında da açıklamalarda bulunurken şu ifadeleri kullandı:

"Gedson'un sakatlığını ben söylemedim, bakalım kim açıklayacak diye bekledim. Doktor, bana öyle detaylı açıklama yapmadı! Doktoru suçlamıyorum, o söylemez. Hafif sakatlığı var, sizden aldım haberleri!

"NEDENİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUZ"

Bize söylendiğine göre deplasmandan gelen takımlar Pazartesi oynuyor. Biz Pazar saat 17:00'de oynuyoruz. Bunu mazeret olarak algılamayın. Deplasmandan gelip erken saatte oynuyoruz. Maç saatlerinin değişmesine saygı duyuyorum ama nedenini öğrenmek istiyorum.

"İKİ OYUNCUNUN NE ZARARI VAR"

Süre ile ilgili yapacak bir şey yok. TFF ve yayıncı kuruluşun programına uymaya çalışıyoruz. Sadece arada fikirlerimizi söylüyoruz. 'Deplasmandan gelen pazartesi oynuyor' denildi. Ama biz pazar 17.00'de oynuyoruz.

Bu mazeret değil, lig planlaması için söylüyorum. Ülkede oynayan takımlar geç oynuyor, biz erken oynuyoruz! Sebebini sorduğumuzda yayıncı deniyor. Bu planlama nasıl yapılıyor?

Öğrenmek istiyorum. Avrupa'da mesela 23 oyuncu ile çıkıyoruz, Türkiye'de 21. Ne zararı var iki oyuncunun?"

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Beşiktaş haberleri Şenol Güneş Gedson Fernandes