Selçuk Şahin'den teknik direktörlük açıklaması

Transfer Başakşehir
Selçuk Şahin'den teknik direktörlük açıklaması

Geçen sezon Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını üstlenen Selçuk Şahin görevinden ayrılmıştı. Şahin, yeni sezonda hocalık yapmak istediğini söyledi.

Uzun yıllar Fenerbahçe'de top koşturan ve kulübün efsane isimlerinden biri haline gelen Selçuk Şahin, kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istediğini söyledi.

42 yaşındaki çalıştırıcı, Tivibu'da yayınlanan Her Gün Spor’da Çiğdem Günal’ın konuğu oldu.

Son olarak Başakşehir’de Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını üstlenen ve bu sezon itibarıyla kariyerine teknik direktör olarak devam edeceğini açıklayan Selçuk Şahin, "Teknik direktörlük yapmak ve birinci adam olmak için bu işe başladım. Emre Hoca ile konuşup kendi yoluma devam etmek istediğimi belirttim" dedi.

Uzun yıllar yeşil sahalarda beraber mücadele ettiği Emre Belözoğlu hakkında da konuşan Şahin, "Emre Belözoğlu’nun çok daha iyi yerlere geleceğine eminim. Futbolcuyken de agresif bir tarafı vardı. Bu konuyu biraz ayarladığı an dünya çapında bir teknik direktör olmaya aday" ifadelerini kullandı.

"İSMAİL KARTAL'IN EKİBİNDE OLMAYACAĞIM"

Fenerbahçe’de başlayan üçüncü İsmail Kartal döneminde yardımcı olarak görev alacağı yönündeki iddiaları cevaplayan Şahin, "İsmail Hoca gelmeden önce görüştüğüm dostlarım oldu, bu konu gündeme geldi ama ben kariyerime teknik direktör olarak devam edeceğimi belirttim" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Selçuk Şahin Başakşehir teknik direktör emre belözoğlu