Selahattin Baki'den Fred transferi açıklaması: "Biz istiyorsak gider alırız demiştik, öyle oldu"

Fenerbahçe Transfer
Selahattin Baki'den Fred transferi açıklaması: "Biz istiyorsak gider alırız demiştik, öyle oldu"
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, Fred transferi sonrasında transfer sürecini değerlendirdi. Baki, Brezilyalı yıldızla ezeli rakiplerinin de ilgilendiği belirterek, "Oyuncuya ulaşıp aklını çelmeye çalıştılar. Fenerbahçe'nin masada olduğu yerlerde bu işleri çevirmek çok zordur" dedi.

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, Fred transferinin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Baki, Fred'i ezeli rakibi Galatasaray'ın elinden aldıklarını belirterek şunları söyledi:

"Fred'i elinden kaçıran bazı rakiplerimiz var. Biz bir aydır ilgilenmiyoruz deseler de dün bizler İngiltere'deyken şahidiz. Kulüp bazında 4-5 kere telefon açtırıp kulüp işi olmayınca başka kanallar aracılığıyla oyuncuya ulaşıp aklını çelmeye çalıştılar. Fenerbahçe'nin masada olduğu yerlerde bu işleri çevirmek çok zordur. Biz istiyorsak gider alırız demiştik, öyle oldu.

"BU SENE ÇOK GÜLECEĞİZ"

Biz taraftarlarımıza her zaman doğruyu söylüyoruz. Bütün camiamıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Başkanımıza, verdiği güçten dolayı teşekkür ediyorum. Mario Branco ve Okan Özkan'a teşekkür ediyorum, 7/24 uyumadan 2-3 gün geçirdik İngiltere'de. Nihayetinde Fenerbahçe camiası ve yönetimi, ortaya niyet koymak istedi.

Bu refleks önemliydi. Fenerbahçe'nin alışık olduğu isimler, böyle isimlerdir. Kimseyle çalım savaşına girmek için biz bu işlere girmiyoruz. İhtiyacımız vardı. Ülkemizin, kulübümüzün paraları bunlar. İhtiyacımız varsa, biz istiyorsak, gider alırız demiştik. Öyle oldu. Bu sene hep beraber çok güleceğiz."

Kaynak: Haber Global TV

Selahattin Baki fenerbahçe Fenerbahçe transfer Fred Manchester United'