Cengiz Ünder resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Transfer Süper Lig Fransa Ligue 1
Cengiz Ünder resmen Fenerbahçe'de
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe kadrosuna katmak için uzun süredir uğraş verdiği Cengiz Ünder transferinde mutlu sona ulaştı. Milli futbolcunun sağlık kontrolleri için İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

HABER GLOBAL - SERCAN HAMZAOĞLU

Süper Lig'de sezonun ilk maçında yarın Gaziantep FK'yı ağırlayacak olan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Transfer sezonunda oldukça hareketli bir dönem geçiren ve Dzeko, Tadic, Fred gibi isimleri kadrosuna katarak ses getiren Sarı-lacivertliler bir yıldızın transferinde daha mutlu sona ulaştı.

Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Cengiz Ünder resmen Fenerbahçe’de. Milli futbolcunun sağlık kontrolleri için İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

26 yaşındaki oyuncu geçen sezon Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'da tüm kulvarlarda 46 maçta sahaya çıkarken 5 gol, 6 asistlik bir performans sergilemiş ve takımının Şampiyonlar Ligi ön elemelerine katılım hakkı elde etmesinde önemli rol oynamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri Cengiz Ünder Marsilya Cengiz Ünder Fenerbahçe