Sebastian Szymanski: "Fenerbahçe'yi çok iyi temsil ettik"

Fenerbahçe Beşiktaş Süper Lig
Sebastian Szymanski: "Fenerbahçe'yi çok iyi temsil ettik"
FOTOĞRAF: AA

Fenerbahçe'nin Beşiktaş derbisindeki 3. golünü atan Sebastian Szymanski çok önemli bir galibiyet aldıklarını ve güzel bir takım ruhu sergilediklerini söyledi. Alexander Djiku ise şampiyon olmak için en iyi oyunlarıyla devam etmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin yıldız isimlerinden Sebastian Szymanski 3-1 kazandıkları Beşiktaş derbisinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Polonyalı futbolcu Fenerbahçe'yi çok iyi temsil ettiklerini beliterek şunları söyledi:

"Açıkçası o boş pozisyonu nasıl kaçırdım, bilmiyorum. Kaptanımız Dzeko çok güzel bir pas atmıştı. Sonrasında gol attım. Çok güzel bir takım ruhu sergiledik. Sahadaki herkes büyük kulüp futbolcusu gibi oynadı. Fenerbahçe'yi çok iyi temsil ettik. Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Kritik bir 3 puan aldık.

Böyle istatistiklere sahip olmak iyi hissettirir. Bugün önemli olan takım olarak aldığımız 3 puandı. Ben kulübüm için her zaman en iyisini ortaya koyarım. Gelişim kaydediyorum, gollerle asistlerle takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Çok ama çok mutluyum."

"ÇOK BÜYÜK KARAKTER KOYDUK"

Geçirdiği sakatlığın ardından takımdan uzun bir süre uzak kalan ve 45 gün sonra formasına kavuşan Alexander Djiku ise harika bir futbol oynadıklarını söyledi.

Ganalı stoper önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek "Gerçekten döndüğüm için formama, takımıma kavuştuğum için mutluyum. 90 dakikayı çıkarmam zordu. Uzun süre sakatlıkla boğuştum. Sakatlık sonrası 90 dakika kolay olmaz. Galibiyetle dönmüş olmak mutluluk verici. Takım olarak çok iyi oynadık, çok büyük karakter koyduk. Maçın başından sonuna kadar harika futbol oynadık.

Geçmişle alakalı konuşmayalım, şu ana odaklanalım. Önemli bir maçtı. Her maçı kazanmak istiyoruz şampiyon olmak için. Şampiyonluk için bu tip maçları da kazanmalıyız zaten. Güçlü oynadık, bu oyunu rakibe hissettirdik. Çok fırsat yakaladık ve rakibe de fazla fırsat vermedik. Şampiyon olmak için en iyi oyunumuzla devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV