Edin Dzeko: "Bu takımla gerçekten gurur duyuyorum"

Fenerbahçe Edin Dzeko Süper Lig Beşiktaş
Edin Dzeko: "Bu takımla gerçekten gurur duyuyorum"
FOTOĞRAF: AA

Fenerbahçe'nin deneyimli golcüsü Edin Dzeko maçın ardından yaptığı açıklamada maçı kazanacaklarına inandıklarını belirterek iyi bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü Edin Dzeko karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertlilerin derbideki ilk golünü kaydeden Boşnak forvet, takımıyla gurur duyduğunu söyledi.

Takım olarak çok iyi performans sergilediklerini belirten Dzeko şu ifadeleri kullandı:

"Çok iyi bir oyun sergiledik. Takım harika bir performans sergiledi ilk dakikadan son dakikaya kadar. Çok iyi futbol oynadık. İkili mücadelelerde çok iyiydik. Kendi hatamızdan penaltı golü yedik. Sonra durmadık. Biliyorduk maçı kazanacağımızı. Bu takımla gerçekten gurur duyuyorum.

Keşke Sebastian attığı golün öncesinde asistimi değerlendirebilseydi. O her zaman böyle, daha zor pozisyonlarda gol atmayı çok seviyor. Çok fazla gol oyuncunun gol atması takımımız için çok iyi. Tek oyuncuya bağlı olsak sorun olurdu. Fred de aslında çok pozisyona giriyor. Burada oynamak kolay değil ama takımımız çok iyi performans sergiledi."

EDIN DZEKO GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldız santrforu Edin Dzeko, sarı-lacivertli formayla gollerine devam etti.

Lige gol yollarında çok etkili bir başlangıç yapan 37 yaşındaki oyuncu, Trabzonspor, Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük maçlarında gol atamamıştı.

Söz konusu maçların ardından geçen hafta Sivasspor filelerini havalandıran Dzeko, Beşiktaş derbisinde de takımını 10. dakikada öne geçiren golü kaydetti.

Edin Dzeko, üst üste 2. maçını da boş geçmezken, ligdeki gol sayısını da 12'ye yükselterek zirveye kuruldu.

Kaynak: Haber Global TV