Samsunspor efsanesi Celil Sağır kalp krizi geçirdi!

Fenerbahçe samsun Yeni Malatyaspor Rizespor
Samsunspor efsanesi Celil Sağır kalp krizi geçirdi!

Samsunspor'un unutulmaz futbolcularından olan, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve şampiyonluk yaşayan eski futbolcu Celil Sağır kalp krizi geçirdi.

Samsunspor'un efsane futbolcularından olan, 2001/02 sezonunda Fenerbahçe'nin şampiyonluk kadrosunda olan eski milli futbolcu Celil Sağır (48) kalp krizi geçirdi.

Samsunspor'dan yapılan açıklamada "Kulüp tarihimizin en önemli futbolcularından Celil Sağır'ın kalp krizi geçirdiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Celil Sağır'ın bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Toplamda 12 sezon Samsunspor forması giyen Celil Sağır, Fenerbahçe ve A Milli takımda da görev almıştı. Eski futbolcu bugün Samsun'da kalp krizi geçirdi. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine başvuran futbolcu daha sonra anjiyo oldu. Hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Celil Sağır'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

CELİL SAĞIR KİMDİR?

Futbola Kadıköyspor'da başlayan Celil Sağır 1994 yılında Samsunspor'a transfer oldu, 6 yıl boyunca Karadeniz ekibinde forma giydi. 2000 yazında Fenerbahçe'ye transfer olan Celil, Sarı-lacivertli formayla şampiyonluk yaşadıktan sonra Samsunspor'a geri döndü.

Samsunspor efsanesi Celil Sağır kalp krizi geçirdi! - Resim : 1

Efsane olduğu takımda 5 sezon daha forma giyen Celil, 2006 yılında Malatyaspor'a transfer oldu. Yarım sezonluk Malatya döneminin ardından Samsunspor'a geri dönen Sağır, daha sonra yine Malatyaspor ve Çaykur Rizespor formaları giydi. 2010 yılından itibaren 1,5 yıl boyunca kulüpsüz olan Celil Sağır, 2012'nin başında Tekirdağspor'a imza attı, 2013 yazında ise futbolculuk kariyerini noktaladı.

Samsunspor fenerbahçe kalp krizi