Sakatlanan Bellingham Braga maçında oynamayabilir: 3 alternatiften biri Arda Güler

Real Madrid Arda Güler UEFA Şampiyonlar Ligi futbol
Sakatlanan Bellingham Braga maçında oynamayabilir: 3 alternatiften biri Arda Güler

Real Madrid'in İngiliz yıldızı Jude Bellingham Rayo Vallecano maçında omzundan sakatlanmasına rağmen oyuna devam etti. Braga maçın oynamama ihtimali var.

İspanya La Liga'nın 12. haftasında Rayo Vallecano ile berabere kalarak puan kaybeden Real Madrid, Bellingham'ı da kaybetmiş olabilir.

Müsabakanın ilk yarısında omzundan sakatlanan ve taraftarları endişelendiren İngiliz futbolcu buna rağmen oyuna dönmüş ve maçı tamamlamıştı.

Bellingham'ın omzunun çıktığı öğrenilirken teknik kadro ve takım doktorları futbolcunun Braga maçında oynayıp oynamayacağından emin değil. İki taraf toplanıp Bellingham hakkındaki son kararı verecek.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Braga maçında oyuncunun dinlendirilme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

İspanyol basını Bellingham'ın oynatılmaması halinde Brahim Diaz, Arda Güler ve Luka Modric'ten birinin forma giymesinin beklendiğini de yazdı.

Real Madrid, Braga maçından sonra La Liga'da Santiago Bernabeu'da Valencia'yı ağırlayacak.

REAL MADRİD GRUBUNDA LİDER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'nda mücadele eden Real Madrid ilk 3 maç sonunda 3 galibiyet ve 9 puanla lider durumda bulunuyor. En yakın takipçisi Napoli'nin 6, üçüncü Braga'nın 3 puanı varken Alman ekibi Union Berlin ise henüz puan alamadı.

Grupta 4. haftada İspanyol devi Real Madrid evinde Braga'yı ağırlayacak. Napoli ise İtalya'da Union Berlin'le karşılaşacak.

Real Madrid, Portekiz'de oynadığı maçta Braga'yı 2-1 mağlup etmişti. Napoli ise Almanya'da Union Berlin'i tek golle yenmişti. 

Kaynak: Haber Global TV