Arda Güler ve Brahim Diaz'ı oynatmayan Ancelotti eleştirilerin hedefi oldu

Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti
Arda Güler ve Brahim Diaz'ı oynatmayan Ancelotti eleştirilerin hedefi oldu
Reuters

Real Madrid, La Liga'nın 12. haftasında Rayo Vallecano ile 0-0 berabere kalarak liderliği Girona'ya bırakırken eleştirilerin hedefindeki isim Carlo Ancelotti oldu.

İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid, geçen hafta El Clasico galibiyetiyle övgü almıştı. Ancak aynı takım evindeki Madrid derbisinde Rayo Vallecano ile 0-0 berabere kalıp liderliği kaybedince bu kez de eleştirilerin hedefi oldu.

Odaktaki isim ise Ancelotti. İspanyol basını Ancelotti'nin takım planının hiç değişmemesini sert bir dille eleştirdi. Hiç sürpriz olmadığını yazan gazeteler alternatif oyunculara şans verilmediğine dikkat çekti. Takımın şu ana kadar 13 ya da 14 oyuncuyla döndüğü belirtilirken aynı hatanın Vallecano karşısında da tekrarlandığı ve sonuçta puan kaybı yaşandığını yazdı.

Takımın her şeyinin Jude Bellingham'a bağlı olduğunun altı çizilirken Ancelotti 'başka alternatifler' aramamakla suçlandı.

İtalyan hocanın elinde Arda Güler ve Brahim gibi isimler olduğu hatırlatılırken Ancelotti'nin bu oyunculara ihtiyaç olmasına rağmen şans vermediğini belirten gazeteciler iki oyuncunun Ceballos, Jovic, Kubo gibi isimlerin kaderini yaşadığını yazdı.

Carlo'nun maçın son çeyreğine kadar değişiklik yapmamasını eleştiren basın, Ancelotti'nin Nacho ve Kroos değişikliklerinin oyuna hiçbir katkısı olmadığını sadece Rodrygo'nun oyunu hareketlendirdiği belirtti.

Ancelotti'nin bir kez daha riske girme cesaretinde bulunamadığı belirtilirken Joselu ve Bellingham'ın vasat olduğu maçta tribünlerin Arda Güler'i beklediğini yazan İspanyollar, "Gol yok, sürpriz yok, Arda Güler yok, Brahim yok, hiçbir şey yok" diye yazdı.

Kaynak: Haber Global TV