Rus ekibi, Beşiktaş'ın golcü ismi Aboubakar'ı kadrosuna katmak istiyor

Beşiktaş Transfer Rusya
Rus ekibi, Beşiktaş'ın golcü ismi Aboubakar'ı kadrosuna katmak istiyor
FOTOĞRAF: AA

Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Moskova'nın, Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Vincent Aboubakar'ı kış transfer döneminde kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş aralarında Vincent Aboubakar'ın da bulunduğu 5 ismin performans düşüklüğü ile takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştı.

Siyah-beyazlıların kadro dışı bıraktığı isimler arasında yer alan ve ligde son oynanan Fenerbahçe derbisinde yedek kulübesinde karşılaşmaya başlayan Kamerunlu golcüye Rusya'dan talip var.

Rus basınından Sport24'ün haberine göre; Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Moskova, Vincent Aboubakar ile ilgileniyor.

Rus temsilcisinin kış transfer döneminde 31 yaşındaki golcü için harekete geçebileceği ifade edildi. Haberde Aboubakar'ın diğer 4 oyuncuyla birlikte düşük performansları yüzünden kardo dışı bırakıldıkları hatırlatıldı.

Beşiktaş formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 22 karşılaşmada sahaya çıkan deneyimli forvet 11 gol - 3 asistlik performans sergiledi. Aboubakar, özellikle Avrupa kupalarındaki performansıyla dikkat çekmişti.

Siyah-beyazlılar, Vincent Aboubakar'ı Ocak 2023'te Suudi Arabistan Ligi ekibi Al-Nassr'dan kadrosuna katmıştı.

KADRO DIŞI İSİMLER HAKKINDA KARAR VERİLDİ

Beşiktaş Kulübü Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, “Kadro dışı kalan isimlerin geri dönmesi söz konusu değil ama hukuki olarak tamamen takımdan ayıramıyorsun. Takımla birlikte idmana çıkabiliyorlar. Ayrılmak isteyenlerle de zaten vedalaşacağız. Önümüzdeki hafta içinde kalmak isteyen ve idmana çıkmak isteyenlerle ilgili bir tasarrufumuz olabilir" ifadelerini kullanarak kadro dışı kalan isimlere kapıların kapandığını söyledi.

Kaynak: Haber Global TV